sağdaki düğmeye basılı tutunca sıfırlıyor benimki ?
Ramazandan sonra bodruma geleyimde o zaman kmleri kıyaslarız hem sende SM görmüş olursun mondizakibüyük olasılıkla öntekerin tur mesafesine göre hızı ayarlıyorsunuz mesela benim öntekrin turu sm den daha fazla belkide o yüzden hızım 110 küsurun üstüne çıkmadı
Ramazandan sonra bodruma geleyimde o zaman kmleri kıyaslarız hem sende SM görmüş olursun mondizaki![]()
O çember sertlik ayarı değil. Basit tip arka amortisörlerde hem yükseklik hem sertlik ayarı görevi görüyor evet. Yani o çemberi çevirdikçe amortisör hem alçalıyor hem de sıkıştığı için sertleşiyor. Benim önceki motorda öyleydi. Ancak bu bizim amortisörlerde birbirinden bağımsız yükseklik ve sertlik ayarı mevcut, bir de geri sekme ayarı da var fazladan. Ben daha denemedim ama bu söylediğim şekilde olması gerek. Ayarlamak için büyük, C şeklinde bir anahtar lazım
kesin gel ama gelmeden önce geleceğin günü ve rahat gününü söylede şöyle bir bodrum içinde güzel bir yol yapalım hatta kamera bula bilsek kask üstü filan çekim yaparız hatta
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:30 ----------
kalıcaksanda yer bakalım sana
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------
ve kanatlarım geri geldi
kesin gel ama gelmeden önce geleceğin günü ve rahat gününü söylede, şöyle bir bodrum içinde güzel bir yol yapalım. Hatta kamera bula bilsek kask üstü filan çekim yaparız, hatta, kalıcaksanda yer bakalım sana ve kanatlarım geri geldi

bugün gittim ustaya arka amartisörü çıkarttı. o dediğin siyah çemberleri en yukarıya çekti, ayrıca ön amartisörlerin kelepçelerini gevşetip 1 cm kadar yukarı çekti. toplamda 5 cm kadar bi alçalma oldu motorda. ayrıca gidon yükseltilerek ön süspansiyon 4-5 cm alçaltılabilirmiş ama uzun iş gerek yok dedim. Arka amartisöründe alt kısmındaki vida amartisörü yumutaşıp-sertleştiriyo. Çok basit bir ayarı var, tornavidayla yapılabiliyor. 2 kişi bineceğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Üstteki vida ise tepkiyle alakalı, geri sekme muhabbeti. Onu kurcalatmadım. Seleyede bi operasyon yapıcam ozman tam olacak yükseklik.
ahanda gardaşların binlerce kilometreden sonra ilk buluşması.
[url]http://img209.imageshack.us/img209/2724/20120725200939.jpg[/URL]
Arkadaşlar aranızda yakıt tüketimi ölçen yok mu hiç?
Karıştırın da biraz güleyim diyecektim ki birinin kornasını mavi renkte olduğunu görüyorum....
Bir de aklıma takıldı, arka amortisörü alçaltmak için sökmek şart değil sanırım, neden söktü usta??
Karıştırın da biraz güleyim diyecektim ki birinin kornasını mavi renkte olduğunu görüyorum....Hemen korna mı değiştirdiniz? Benim arka kuyruk ve ön gaga yamuk duruyor, sizinkiler düzgün gibi..