evet arkadaşlar öncelıkle mondıal değil çin firması geliştiriyor artık kendisini mondıal firması bana 10.000 adet modıal adında cros istiyorum adamlar yolluyor .kendimde motor satıcısı ve tamircisiydim oradan biliyorum .....şunu söylemek gerekirse motor şekil olarak güzel gözüküyor , motor aksamına gelince cbf 250 nın motorundan kopyalanmış bir model sübabları şimli gibi görünüyor bence motoruda güzeldir ama o fiyatlara japon alınır arıza görmessin ama yaptımıda adamın ocağına incir ağacını diker çin gurubuna motor yaptırsanız taş çatlasın 500 tl tutar ustalıkla beraber japona bi motor yaptırmaya kalkarsanız 1500 2000 tl yı bulur

çin malıda o kadar kötü değil gözüne çöp kaçmadan kollarsan bu mallarıda kollıycan bakımını tam takım doğru bir şekilde yaptırcaksın kendin kurcalamıycan adam kalkmış dizel benzinli motor yağı koymuş vs.... ondan sonra ustam motor şöle böyle banamı sordun dizel motor yağı koyarken

bakarsanız bağ olur bakmassanız dağ olur derler kollıycaksınız arakadaşlar motoru benden herkeze gelsin bu söz saygılar tekteker hakan