Sizin motorların parçaları mondialin sitesinde hep 0 tl gözüküyo, ya sahiden bedavaya verecekler yada parasıyla bile getirmiyoruz biz bunun parçalarını demek istiyolar :cherry:
Ben de mondialin yedek parça sitesindeki resme ve listeye göre konuşuyorum tabi, motorun içini açıp bakmadım. Ama sitede 6 balatalı gösterip gerçeğine 4 balatalı 4 yaylı debriyaj koymak hiç etik olmaz doğrusu.parcalar daha hiç sipariş verilmediğinden 0 TL gözüküyor
ne zaman birileri bir parcayı sipariş etse oturup bu parcayı kaca kakalamalı diye düşünüp sonra fiyat biçiyorlar
mengu16 bu arada bizim sayfaya yazmıssında motoru 200 luk yapan arkadasımın dediğine göre debriyaj resimde görüldüğü gibi 6 lı değilde 4 lü imiş bende anlamadım :farao:
parcalar daha hiç sipariş verilmediğinden 0 TL gözüküyor
ne zaman birileri bir parcayı sipariş etse oturup bu parcayı kaca kakalamalı diye düşünüp sonra fiyat biçiyorlar
Ben de göremedim siteye bakınca şuan. valla ayıp etti mondiArkadaslar sitesine bir girip sizin motor ne kadar diye bakayım dedim. O da ne Flas Flash mondialin sitesinden kaldırmışlar motoru. sadece 150 lik cross var, YA sitede daha once vardı gibime geldi daha bu motor yeni satışa koymadılar mı, hemen piyasadan cekiler mi? Sizin haberiniz var mı diye sorayım dedim.
merak etmeyin arkadaşlar. yedek parçalardan dolayı kanunen 10 yıl içinde kaldıramazlar.
http://www.mondialyp.com/?part=yedekparcalar adresinden touring e tıklayın.
listenin en altında "MR 350 derrace" diye bir motor var.
ama bu motoru ben hiç görmedim.
niye ufaktan 1 - 2 satmışlar motoru hemen geri çekmişler piyasadan.
Ama kanuni zorunluluk gereği 10 yıl boyunca malzeme temini şart. O yüzden ordaki listede adı duruyor.
bazı parçalarında fiyat var bazılarında yok. neredeyse yarı yarıya.
Ben açıkcası bu topiği incelemeni tavsiye ederim, satılık motosikletim olduğu için sana söylediklerim yanıltıcı gelebilir, son 25 sayfayı incelersen fikir sahibi olursun, parçaları ucuz olduğunu söyleyebilirim.mondial sahibi arkadaslar simdi bu durumda ne dersiniz. Bu motorun 2. eli ya da sıfırı alınır mı grenaj parçası , fren magneti falan bulmak sorun olur mu?
Ben açıkcası bu topiği incelemeni tavsiye ederim, satılık motosikletim olduğu için sana söylediklerim yanıltıcı gelebilir, son 25 sayfayı incelersen fikir sahibi olursun, parçaları ucuz olduğunu söyleyebilirim.