Mondial snappy x

İkinci el oturduğum yere yakın iyi bir snappy x buldum i değil karbüratörlü 2017 model 9500 km de sizce alınır mı ben almaya niyetliyim fakat bana ne gibi bir sorun çıkarabilir ileride fikirlerinizi belirtin

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:26 ----------

Üste çıksın diye mesaj yazıyorum

Motosikleti
Ns200 15"
Apaçi kardeşimizden çıkma değilse hor kullanılmadıysa Cub modelleri hepsi sağlam. Çinliler elektronik olmaması daha iyi. Çıkabilcek sorunlar grenaj zırıltısı, ayarsızlıklar ve titreşime bağlı gevşeyen civatalar gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz ama hiç birimdert edilcek konu değil hepsini az bir süre ile kendiniz halledersiniz.

Cub motor kolay kolay arıza yapmaz cefakardır motordan önce sahibine bak keko apaçi değilse motorun yürüyen de sıkıntı yoksa alınır. Ben 6 yıl Kuba KEE 100 cub kullandım arıza verdiğini hatırlamam. Kee 100 bulursan da kesinlikle tavsiye ederim cub motorların Mercedesidir koltuk altı bagaj dahil ne ararsan var

4 sene yazları cup kullandım ben de. 3 arkadaş kullanıyorduk 3 kişi biniyorduk motora. Denildiği gibi cefakar motorlardır arıza yapsa da pahalıya patlamas her yerde tamir olur parçası ucuzdur. İ modeli olmaması daha iyi karbüratörlü öneririm ben de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar