Mondial sfc snappy x

Mondial sfc snappy x almayı düşünüyorum arkadaşlar ilk defa motor almış olacağım sıfır alıcam ama e sınıfı ehliyetim var yeni ehliyetlerde m ibaresi var ehliyeti değişince bu motor için geçerli olacak mı?
İkincisi ruhsat plaka işi nasıl olacak mtv yok galiba
Yardımcı olursanız sevinirim

benim motor kullanmışlığım ikiyi geçmez işle ev arası motorla 10 dk felan toplu taşımayla aktarma yapıyorum 1 saat sürüyor sürmesi kolay mı aceba etrafta bi çok kişide var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bisikletten farkı yok ama sonuçta trafik vede burası Türkiye .Tecrübe eğitim ve yeterince pratik yapmak şart.

haklısın kardeşim işe giderken pratik yapacağız artık gideceğim yolda çok trafik yok peki ehliyet konusuna ne diyorsunuz ruhsatta moped olarak mı geçiyor aceba

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu videodan motosiklet ehliyeti ile ilgili yeni yürürlüğü öğrenebilirsin.

Motosikleti
600RR
almanı tavsiye ederim güzel motor 1 seneyi aşkındır kullanıyorum beni üzmedi.

motosiklet vergisiz 97cc olduğu için vergi vermiyorsunuz

m veya a1 sınıfı ehliyet gerektirir

Boşver snappy i bi yan yatırmada kaportalar çatır çutur gidicek,mondial 100 mg prince veya superboy bak onlarda vergisiz debriyajlı kullanabilirsen al zaten kolay öğrenmek

Yeni sisteme göre kullanamazsın, sadece m sınıfı yani moped yani 50 cc aşmayan modelleri kullanabilirsiniz. Mondial de öyle bir model hatırlıyorum sanki bakarsanız bulabilirsiniz. Linki de buldum. http://www.mondialmotor.com.tr/model/scooter/50-revival
Mobildeyim bu kadar atabildim

Son düzenleme:
Ruhsat ve ehliyet almasam ama kask ve koruyucuları kullansam polis çevirir mi aceba kask olursa çevirmezler diyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar