Mondial Sfc 50 Mini İle Yarım Türkiye Turu.

Motosikleti
Mondial Sfc 50 Mini,CfMoto 250nk ve tvs raider 125
Merhaba Mondial Sfc 50 Mini Motorum Var yalovadan Mersine Kadar mersinden Sonrada Ankara Ve İstanbul Yapmak İstiyorum Sizce Olur Mu Olmaz mı? yorumlarınızı bekliyorum bu arada bu yollarda gidebilir miyim 50cc olması sorun çıkartırmı? sabır konusunda sabırlıyımdır.
17 Gün İznim Var Yıllık İzin kamp Yapıp gezmek istiyorum.

Motosikleti
40-50 km/s ile gitmek sana zul gelmezse Nepal e bile gidersin 🙂
Hocam Ben Zorlanmam O Konuda 1 Kez Araba İle 1 Kez 50cc İle Tekirdağa Gittim 50cc ile 2 saat sürmedi dur kalk vesaire ve acayip zevk aldım yavaş olduğu için ( 50-60 km/s) her yeri izleme şansım olmuştu sevmiştim baya gitmek istediğim rota 3000km gider gelirim diye düşünüyorum sadece yollar ve kamp yerleri düşündürüyor.

Çevre yollarında genellikle en sağ müsait olur zorlanmazsın da kavşaklarda , ayrım yada katılım şeritlerinde sıkıntı yaşabilirsin , gerekirse durup trafiğin yavaşlamasını yada seyrelmesini bir iki dakika beklemelisin , 50 ile hızlı şeride girersen kamyonların önüne düşüp kaçamayabilirsin dikkatli ol ,

kamp yerlerinin nesi seni düşündürüyor ?
ağır araziye girmeyeceksin yavaş sürdüğün sürece sıkıntı yaşamazsın , ben şehirler arası seyahatlerimde yorulunca büyük benzin istasyonlarının arka veya yan taraflarındaki yeşilliklere kuruyordum çadırı vurup kafayı yatıyordum , bazılarında duş bile oluyor , çokda güvenlidir oralar , denk gelirsem kamp alanlarında da kalırım , rotanda yakın yerlere bakabilirsin..

Son düzenleme:
Motosikleti
Çevre yollarında genellikle en sağ müsait olur zorlanmazsın da kavşaklarda , ayrım yada katılım şeritlerinde sıkıntı yaşabilirsin , gerekirse durup trafiğin yavaşlamasını yada seyrelmesini bir iki dakika beklemelisin , 50 ile hızlı şeride girersen kamyonların önüne düşüp kaçamayabilirsin dikkatli ol ,

kamp yerlerinin nesi seni düşündürüyor ?
ağır araziye girmeyeceksin yavaş sürdüğün sürece sıkıntı yaşamazsın , ben şehirler arası seyahatlerimde yorulunca büyük benzin istasyonlarının arka veya yan taraflarındaki yeşilliklere kuruyordum çadırı vurup kafayı yatıyordum , bazılarında duş bile oluyor , çokda güvenlidir oralar , denk gelirsem kamp alanlarında da kalırım , rotanda yakın yerlere bakabilirsin..
hocam petrollerde kıl insanlar olabilir acaba izin vermeyebilirler mi diye düşünüyorum sadece. ve yolda polis durdurursa ne diyeceğim onu bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada yola çıkmadan önce ön arka dişli zincir değişimi motorsiklet ağır bakımlarını yapacağım yanıma 10 litre benzin 3 litre motor yağı ve lastik yama kiti anahtar takımı vesaire alacağım çok sorun olacağını düşünmüyorum şişirmemek için 1 1.5 saatte bir duracağım zaten.

Son düzenleme:
hocam petrollerde kıl insanlar olabilir acaba izin vermeyebilirler mi diye düşünüyorum sadece. ve yolda polis durdurursa ne diyeceğim onu bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada yola çıkmadan önce ön arka dişli zincir değişimi motorsiklet ağır bakımlarını yapacağım yanıma 10 litre benzin 3 litre motor yağı ve lastik yama kiti anahtar takımı vesaire alacağım çok sorun olacağını düşünmüyorum şişirmemek için 1 1.5 saatte bir duracağım zaten.
10 litre benzin çok degil mi yav , 5000 km boyunca o kadar benzin motosiklette taşınmaz , bir litre koy çantaya benzin biterse 50 cc 30 km rahat gider bulursun bir yer..

Kıl adama kıllık yaparlar 🙂
Sen selamını ver iki dk muhabbet et hakkında fikir edinirler hiç bir tepki almazsın..

500 km gibi uzun sürüşlerimde yorulunca , uyku bastırınca gece yolda denk geldiğim büyük istasyonlara dalardım , uyanınca lokantası , marketi , wc si var , hatta telefonumu şarja bırakırdım , belki 50 defa kalmisimdir oralarda hiç birinde sorun yaşamadım , cinsin tekine denk gelebilirsin tabi , bas marşa çık yola , bu seyehatleri stres değil güzel anılar biriktirmek için yapıyoruz hepimiz.

Bu arada ben 125 ve 150 cc sukuterle 5000 km lik turlar yaptım , 50 cc ile gidilmez mi gidilir ama çekilmez olur yav yinede hevesini kaçırmayalım yolun açık olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar