Mondial Scooter'ım İçin Parçaları Nereden Almalıyım? Ayrıca birkaç teknik sorum var.

Motosikleti
Mondial Znu Ec 50cc
Merhaba abilerim, 18 yaşında genç bir kardeşiniz olarak yardıma ihtiyacım var. Mondial znu 50 ec adlı motora sahiptim ancak tatsız bir kaza yaşandı. Simdi kendim toplayacağım ancak parçaları hangi siteden almam daha dogru olur? (Aklımda kalyoncu var)
Birde teknik sorularım var, öncelikle bu enjeksiyonlu motoru karbüratore çevirmeyi düşünüyorum. Ne kadar mantıklı olur? Ayrıca bu motorun elektrik sigortası nerede bilmiyorum, yardımcı olmanız mümkün mü?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kalyoncu motorun esnaflığı iyidir, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. 50 cc motoru karbüratörlüye çevirmek gibi fik fik işlerle uğraşmayın, ne geçecek elinize? Karenajlarda hasar varsa onarılır, boyanır, eskisi gibi olur.

Motosikleti
Ns200 15"
Kalyoncu'dan daha öncesinde alışveriş yapmıştım ve sıkıntı yaşamadım, eğer varsa almanızda sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Enjeksiyonu karbüratöre çevirmek basit bir işlem değildir, bunun için şu işlemler yapmanız gerekir:

Benzin pompası iptal olacak.
Volan taşlanacak.
Cdi beyin eklenecek.
Emme manifoldu değişecek.
Tesisatta bir çok düzenleme yapılacak.

Sigorta genelde akünün yanında olur.

Motosikleti
Mondial Znu Ec 50cc
Kalyoncu motorun esnaflığı iyidir, gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. 50 cc motoru karbüratörlüye çevirmek gibi fik fik işlerle uğraşmayın, ne geçecek elinize? Karenajlarda hasar varsa onarılır, boyanır, eskisi gibi olur.
Youtube'daki ustalar sürekli bu motorları karbüratörlüye çevirmekten bahsediyorlardı sürekli, o yüzden aklım karışmıştı fikriniz için teşekkürler.
Kalyoncu'dan daha öncesinde alışveriş yapmıştım ve sıkıntı yaşamadım, eğer varsa almanızda sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Enjeksiyonu karbüratöre çevirmek basit bir işlem değildir, bunun için şu işlemler yapmanız gerekir:

Benzin pompası iptal olacak.
Volan taşlanacak.
Cdi beyin eklenecek.
Emme manifoldu değişecek.
Tesisatta bir çok düzenleme yapılacak.

Sigorta genelde akünün yanında olur.
İzlediğim ustalar bunlardan hiç bahsetmemişlerdi, karbüratör fikrini bosvereyim en iyisi, bilgi için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar