Mondial Scooter a Araba Egzostu :)

Arkadaşlar Mondial 150 Rf Scooterımın Egzostunun İçini Boşaltırıp Ucunada Araba Egzostlarının Ucunu Taktırdım.ZZR 1100 Misali Takılıyoruz Şimdi Motorumla.Sesiduyan Korkudan Önce Bi Kaçıyor Sonra Bidebakıyorki Scooter Busefer Gülmeye Başlıyor ::cherry: Bu Bana Sadece 25 Ytl ye Maal Oldu Ama Çok Güzel Oldu :cat:

SAKAL' Alıntı:
egzos kafam kadar

Aynen Öyle Kardeşim Kafan Kadar..Ama Tabi Böle Bir Egzostun zararlarıda Var Mesala Gece Saat 2de 3 de Eve Geldigim Zaman Peder Cılgına Dönüyor Sesten..Bigün O Egzostu Bana Monte Edecek.Ayrı Etten Millet Küfür Ediyor Sanırım Kulaklarım Çok Kaşınıyor :p

ses nasıl çıkıyor. görüntüyü pek beğenmedim ama sesin nasıl çıktığını merak ettim :wiinkk:

mostwanted_57' Alıntı:
ses nasıl çıkıyor. görüntüyü pek beğenmedim ama sesin nasıl çıktığını merak ettim :wiinkk:

Racinglerden Bi Farkı Yok 150 Cclik Çinmalı bi Racing :queen:

Ya Arkadaşlar Birde Şuna Bi Açıklık Koyalım.Millet 150 Cclik Çinlilerle 120 Km Hız Yaptım Dio Bence Bunlar Yalan..Ben Bu 150 Rf ile Hemen Hmen Bütün Çinlileri Geçerim Die Düşünüyorum.Çünkü Diger çinlilerden Yaklaşık 30 Kilo Daha Hafif Sağa Sola Dönerken Gaza Asıldıgım Zaman Motor Patanaj Çekiyor Baya Güçlü Bir Motor ama Düz Yolda 105 Km Hızı geçemedim Millet nasıl 120 130 Diyor Anlamıyorum.acaba Benim Motorun Göstergesimi Bozuk.Lütfen Yalan Yanlış İbareler Kullanmıyalım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şaka tabi arkadaş.

Bir ay kadar önce şehir içinde yol alırken arkamdan ortlığı inleten bir ses duydum dikiz aynasına bakınca farlarını yakmış bir motosiklet gördüm.

Bu 1000 lik raceye yol vermek için kendimi sağa attım ama bu race beni bir türlü geçmedi. Sonunda iyice yavaşlayıp geçmesi için yol verdim. Meğerse o 1000 lik race aslında seninki gibi ekzozlu bir scootermiş. Bana yetişmek için basıyormuş:queen:

Ertuğrul_Öz' Alıntı:
Şaka tabi arkadaş.

Bir ay kadar önce şehir içinde yol alırken arkamdan ortlığı inleten bir ses duydum dikiz aynasına bakınca farlarını yakmış bir motosiklet gördüm.

Bu 1000 lik raceye yol vermek için kendimi sağa attım ama bu race beni bir türlü geçmedi. Sonunda iyice yavaşlayıp geçmesi için yol verdim. Meğerse o 1000 lik race aslında seninki gibi ekzozlu bir scootermiş. Bana yetişmek için basıyormuş:queen:

Gülmekten Altıma Kaçırcam Ertuğrul :queen:

Ertuğrul_Öz' Alıntı:
Şaka tabi arkadaş.

Abi valla kahkaha attım ya amma güldüm:rendeer:

marijuana07' Alıntı:
Ya Arkadaşlar Birde Şuna Bi Açıklık Koyalım.Millet 150 Cclik Çinlilerle 120 Km Hız Yaptım Dio Bence Bunlar Yalan..Ben Bu 150 Rf ile Hemen Hmen Bütün Çinlileri Geçerim Die Düşünüyorum.Çünkü Diger çinlilerden Yaklaşık 30 Kilo Daha Hafif Sağa Sola Dönerken Gaza Asıldıgım Zaman Motor Patanaj Çekiyor Baya Güçlü Bir Motor ama Düz Yolda 105 Km Hızı geçemedim Millet nasıl 120 130 Diyor Anlamıyorum.acaba Benim Motorun Göstergesimi Bozuk.Lütfen Yalan Yanlış İbareler Kullanmıyalım

Al sana ispatı :queen:

Abi peki çekişinde bi değişiklik oldu mu?
Eskiden mobylette'lerin susturucusunu çıkartırlardı ki daha hızlı gitsin diye, millet ne küfür ederdi o gürültüye :)

Bu arada ben 125'lik scooterımla 110'u gördüm korkmasam 120'yi de görecektim, düz yolda üstelik, ama bazen öyle bi oluyo ki tam gaz verdigim halde 90'ı geçmiyo, neye göre değşiyor bu çekiş olayı anlayamadım :)

Rglad' Alıntı:
Abi peki çekişinde bi değişiklik oldu mu?
Eskiden mobylette'lerin susturucusunu çıkartırlardı ki daha hızlı gitsin diye, millet ne küfür ederdi o gürültüye :)

Bu arada ben 125'lik scooterımla 110'u gördüm korkmasam 120'yi de görecektim, düz yolda üstelik, ama bazen öyle bi oluyo ki tam gaz verdigim halde 90'ı geçmiyo, neye göre değşiyor bu çekiş olayı anlayamadım :)

Yok Çekişte Veya Hızda Birdeğişiklik Yok saten hala 800 Kmde.ama Motor Daha Rahat Çalışıyor..

Arkadaşlar Ses Çok Güzel Oldu Ama Önceden de Dediğim Gibi Ailenizle ve Komşularınızlara Aranız Bozulabiliyor
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar