arkadaşlar 2.el alma sebebim, hem ucuz olsun hem aksesuarlı olsun hemde bütçemi zorlamasın.
Bu motorda benim zevk alacağım kadar, evin bahçesinden motorla çıkarken babamın arkamdan baktığında aldığı zevkte önemli. Pulsar ve rx3 evo bana göre kendilerini kanıtlamış ve sevdiğim motorlar. Ama iş babamın zevkine gelince mondial diyor. Bu arada scoter düşünmüyorum.
arkadaşlar 2.el alma sebebim, hem ucuz olsun hem aksesuarlı olsun hemde bütçemi zorlamasın.
Bu motorda benim zevk alacağım kadar, evin bahçesinden motorla çıkarken babamın arkamdan baktığında aldığı zevkte önemli. Pulsar ve rx3 evo bana göre kendilerini kanıtlamış ve sevdiğim motorlar. Ama iş babamın zevkine gelince mondial diyor. Bu arada scoter düşünmüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------
crf uzun yolda yara yapmaz mı?
Açıkcası rx3 kadar konforlu olmayacağı kesin. Crf'le uzun yol yapanlar var. Ancak pulsar ve gt 250'de konforlu sayılmaz pek. Crf önermemin sebebi mantık tarafının ağır basması biraz. Motosikleti kullandım gayet keyifli,vibrasyon yok, zorlamassanız yakıt az, parça lazım oldu beklemeden uygun fiyata temin edebildim. Bunları ve aynı kaliteyi mondialde veya sürekli el değiştiren hyosung'da bulabilir miyim düşüncesi crf'i aklıma getirdi.
Zor tercih.
Pulsar yan çanta, ön cam siperliği vb. aksesuarlar ile Enduro havasına bürünebilen bir motosiklet.
Diğeri hazır Enduro.
İkisinin de birbirine göre artı ve eksileri mevcuttur.
İkisinin de kullanıcıları memnun.
İçine sinen hangisi ise onu al.
ikisini de kullanmışsın, keşke biraz daha açıklayıcı bir karşılaştırma yapsaydınPulsar ns 200 kılandım 700 km sattım rx3 evo ile kiyaslanacak bir motor değil kesinlikle