Arkadaşlar bugün yağ ve buji değişimi yapmayı planlıyorum. Bizim motor için en uygun buji kodu nedir(Ngk). Forumu taradım net bir bilgi yok, Adanalı Abimizin bir paylaşımı var fakat o kodda buji yok piyasada.
Sezgin , transalp ler iyi benzin yakıyo. 6-7 litre gibi.Bilgilerinize arz olunur.
Arkadaşlar 2. el bir rx3 düşünüyorum 2015 2016 model civarı 15 16 model arasında farklar var mı diğer sorum motorun sıkıntıları var mı teşekkürler![]()
Arkadaşlar 2. el bir rx3 düşünüyorum 2015 2016 model civarı 15 16 model arasında farklar var mı diğer sorum motorun sıkıntıları var mı teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------
2018 sıfır rx3i kırımızı alarak aranıza katıldım bayide yoktu ayın 15 16 sında gelecekmiş
Hayırlı olsun şimdiden, aramıza hoşgeldin
unutmadan lastikler iç lastikli değil mi
Tel cant olup şamriyelsiz dubeless lastik bir tek bmw ye özgüdür.patenti bmw ye ait olduğunu biliyorum.
onun telleri merkezden değilde yanlardan bağlantılıdır.
yeni evo alan arkadaşa hayırlı olmasını dilerim..iyi günlerde kullanın.
çok teşekkür ederim aklımda bir kaç soru var şimdi bu motor 17.40 kw 20 tork mu 18.5 kw 22 tork mu kullanım klavuzu farklı aite farklı söylüyor birde sadece öndemi abs var acaba
unutmadan lastikler iç lastikli değil mi
Ben de Honda Vfr 800 ve 1200 modellerinde aynı sistemi gördüm, eklemek istedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------
18.5 kw ve 22.5 nm tork var motosiklette. 2018 modeli görmek nasip olmadı o yüzden ABS konusunda ne desem yalan olur.
selamlar RealityOfSth,
en azından bir bölümüne katılmak isterim dostum, sağol..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------
avatar (profil resmi) nasıl oluşturuluyor öğrenebilir miyim dostlar?..