264 sayfanın yaklaşık 200 sayfasını okudum ilk 150 sayfa stop etme sorunu tartışması 200 e kadar olan sayfada yedek parça araştırması geriye kalan sayfada da yeni sorunları çözüm arayışı ve eldeki motoru satış sayfası olmuş 264 sayfanın birçoğunda bursaliali hocamın Naci 63 hocamın katılımı olmuş naci abiyi de şahsen tanıyorum neden yazıyorum bu yazıyı yamaha 600cc den sonra honda crf aldım şimdi bu evo yu düşünmüştüm ama vaz geçtim 264 sayfanın özeti
1.2015 modelin %90 nın da stop etme sorunu
2.2016 modelin %80 nın aynı şekilde
3.yakiti birçok 250cc den fazla ben 600 lük xj6 da bile uzun yolda artçılı 120-170 arası km hızda 4.5 lt yakıt tüketimi oldu naci63 ve Bursalı hocam en düşük değeri yakalamış ama ona sürüş denmez uzun yolda gerçek değerler le 70 - 80 km hızla. Diger evolarin 6 lt değerleri gorenler var şuan elimdeki crf yi yirtsan bile 4 lt yi geçmiyor
4.birde 2000 km de yağ değişimi nedir varmı böyle soygun crf de 12000 km Bir yağ değişimi kitapçığa göre ama 6000 km de çağırıyor lar
5.yeni üretimi en azından Türkiye ithalatı bitti 2-3 sene sonra parça temini nasıl olacak şuan bile parça temin sorununu yaşayan evo sahibi var geçmiş sayfalarda var
Bunlar eksi yanları gelelim artısına
1.guzel motor (huyun beş para etmez şu güzelliğin olmasa ) başka da artısı göremedim
almayı düşünenler benim gibi 200 sayfayı okuma nın özeti olsun
Ama alırmıyım sıfırını alırım ama bir şartla bayii ile sözleşme yaparım ilk stop etmede koşulsuz iade ederim mallarina güveniyorsa kabul ederler ama kabul edeceklerini sanmıyorum
Doğru bir okuma diyebiliriz ve kararınızda sizi tebrik ederim,
ben 14.000 km deyim motor geçmişimi burada paylaştım, 6000 km den sonra şehir içi ve dışı keyifle kullanmaktayım, çok parası olanların almaması gereken, memur ve alt gelir grubu olup görseli güzel ve hırçın kullanmadıkça alınıp güzelce kullanılası bir motor.. vesselam..