Düm motoruma 10.000 bakımını yaptırdım. Sübap ayarları 6000 km de iken yapılmıştı. Kontrol edildi ve aynı, değişmemiş. Ama bence biraz yüksek çünkü bariz sübap sesi var. Ben çinden sübap ayarı için sentil satın almıştım. Ustanın elindeki sentile göre daha ince. Usta bu yanlış dedi. Daha sonra bir yedek parça satıcısı arkadaşımın dükkanında dijital kumpasla ölçtük, benim sentiller doğruymuş. Demek ki ustanınkiler yanlış. Ancak usta kabul etmiyor bunu. Bu nedenle sübaplar biraz sesli çalışıyor.
Sübap ayarlarına hiç dokunmadık ayarı kaçmasın diye. Bunun dışında yağ değişti ve tüm vida somunlar sıkıldı. Pek bir gevşeme yoktu somunlarda. Yalnızca eksoz manifolt flanşının bir somunu biraz gevşemiş. Onu da sıktı. Hava filtresini, yağ filtrelerini temizledi. Motorumun zincirini götürdüğüm gazla temizledi ve ön fren balatasını çıkarıp temizledi. Freni sıkınca balatadan biraz titreşim hissediyordum. En sonunda da motoru yıkayıp teslim etti. Adana Cem motora ve servisine, özellikle de gösterdiği ihtimam nedeniyle Volkan ustaya teşekkür ediyorum.
Yeni geziler hazır evonuz. Fotoğrafları bekliyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------
Subapları 0.07 emme 0.09 ekzoz olarak mı yaptırıyorsunuz.
geçmiş olsun kıyafet önemli imiş.. vesselam..Abiler aylar önce buradan yazmıştım almayı düşünüyorum diye hatta adanalı abinin motoruna taliptim ama motosikleti getirebileceğime inanmadım adanadan ankaraya ve gidip pulsar aldım buradan şimdi motoru pert ettik çok şükür bende bir şey yok maddı ve fiziki olarak. Karşı taraf yola atladı tam kusurlu çıktı. Sigortadan paramı alır almaz aranıza katılmayı umuyorum. Hepinize kazasız sürüşler aman ekipmansız gezmeyin. Kasktan bota belliğe her şey olmasına rağmen 2 hafta boynumu zor oynattım.
Hepinize selam vermek istedim.
Abiler aylar önce buradan yazmıştım almayı düşünüyorum diye hatta adanalı abinin motoruna taliptim ama motosikleti getirebileceğime inanmadım adanadan ankaraya ve gidip pulsar aldım buradan şimdi motoru pert ettik çok şükür bende bir şey yok maddı ve fiziki olarak. Karşı taraf yola atladı tam kusurlu çıktı. Sigortadan paramı alır almaz aranıza katılmayı umuyorum. Hepinize kazasız sürüşler aman ekipmansız gezmeyin. Kasktan bota belliğe her şey olmasına rağmen 2 hafta boynumu zor oynattım.
Abiler aylar önce buradan yazmıştım almayı düşünüyorum diye hatta adanalı abinin motoruna taliptim ama motosikleti getirebileceğime inanmadım adanadan ankaraya ve gidip pulsar aldım buradan şimdi motoru pert ettik çok şükür bende bir şey yok maddı ve fiziki olarak. Karşı taraf yola atladı tam kusurlu çıktı. Sigortadan paramı alır almaz aranıza katılmayı umuyorum. Hepinize kazasız sürüşler aman ekipmansız gezmeyin. Kasktan bota belliğe her şey olmasına rağmen 2 hafta boynumu zor oynattım.
Peki stop sorununuzu çözebildinizmi.
Ankarada rx3 evo kullanan arakadas varmi hangi servis daha iyi acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------
Aslinda dediginizi yaptim ankarada bayileri gezdim.Sürme degil ama üzerlerine binme imkanim oldu beni durusuyla rx3i evo cezbetti.
2. Ele sicak bakmiyorum pek.Aklima takilan stop etme sorunu yasarmiyim birde 2.el satislarina baktigimda en fazla km yapan 5000 alan 1000-2000 -3000 km sonra satiyor.hani aklimdan gecirmiyor degilim niye bu kadar dusuk kmlerde nie satiyorlar diye
Çok sevinirim hocam gruba alırsanız. Allah korudu diyebilirim. Sıcak olmasına rağmen ekipman tam gezerim hep ,acemilikte var zaten. Çok şükür kalıcı bir şey olmadan atlattım. Boynum zedelenmiş kırık çıkık yok o da 2 haftaya düzeldi.bi hafta da ayak bileği şişliğinden birazcık topalladım.Şimdi hiçbir şeyim kalmadı Allah'a şükür keşke motoru yatırsaymışım kurtarmaya çalıştım ama en son ön kapıya girceğime arka kapı depo arasına girdim. Ekipmansız bakkala bile gitmemek lazım. Belliğime kadar takarım mutlaka biz çok iyi de olsak birden önümüze atlayan bir otomobile çarpmadan kurtarmak çok zor aman sizler de takın hele Ankara'da. Hepinize kazasış sürüşler ilginiz için çok sağolun

Büyük geçmiş olsun alp. Allah bir daha hiçbirimize kaza bela vermesin.evet koruma çok önemli.
AKO rüzgar saptırıcımı taktım,ciddi faydasını gördüm.telefon tutucu da tamam,artık tam bir turing oldu.manavgat festivalinde stand açmıştı.bildiğiniz gibi burada bilgilenmek isteyen arkadaşlarla bu ürünü paylaşmıştım.görünce hemen aldım.
Büyük geçmiş olsun alp. Allah bir daha hiçbirimize kaza bela vermesin.evet koruma çok önemli.
AKO rüzgar saptırıcımı taktım,ciddi faydasını gördüm.telefon tutucu da tamam,artık tam bir turing oldu.manavgat festivalinde stand açmıştı.bildiğiniz gibi burada bilgilenmek isteyen arkadaşlarla bu ürünü paylaşmıştım.görünce hemen aldım.
[url]https://i.hizliresim.com/JlzoPn.jpg[/url]
[url]https://i.hizliresim.com/OLz1QA.jpg[/url]
[url]https://i.hizliresim.com/zBpPd4.jpg[/url]
teşekkürler.telefon tutucuyu aliexpresten aldım ama fiyatını inan hatırlamıyorum fakat çok değildi.5.5 inç için.rüzgar saptırıcı 150 tl.,kartla 159 tl/6 taksitti.Hayırlı olsun güle güle kullanın. Telefon tutucuyu ne kadar ve nereden aldınız? Bir de ekran ebatı nedir, hangi telefonlara kadar uyumludur acaba? Son olarak fuardan AKO rüzgar saptırıcı camı ne kadara aldınız merak ettim.
Selamlar.
bende motorumu çok severek kullanıyorum.eşimle uzun/kısa gezilere çıkıyorum,tam bir turing olması için ihtiyacım olan herşeyi ekledim.ALLAH herkesin gönlüne göre versin.Merhaba, şimdi resimleri görünce aklıma geldi 2014'te aramadığım yer kalmamıştı Xj6f yoktu en son Tuna'da bir adet beyaz kalmış oda başka bayiden gelmiş vs. O günler geldi aklıma baya maceralar yaşamıştık çamurlara saplanmıştık dağ, bayır gidiyorduk. Sonra bir servis minibüsünün hatası yüzünden kazaya karıştık çok severek bindiğim motordan soğudum. Two bros egzoz, arka çanta, telefon tutacağı aklnıza gelecek herşeyi yapmıştım bende Allah kaza bela vermesin.
Selamunaleyküm akadaşlar... Ben Mersin Silifke'den Mustafa GERBİŞ. İngilizce öğretmeniyim. Allah izin verirse @mitmuallim hocamın desteğiyle ben de bir tane alıyorum ve aranıza katılıyorum. İnşallah yarın siparişi vereceğim artık ne zaman gelirse. Rabbim hepinizi korusun ağız tadıyla binmeyi nasip etsin inşallah. Herkese hayırlı akşamlar diliyorum...
Hoş geldiniz. Allah kaza bela vermesin.
Selamunaleyküm akadaşlar... Ben Mersin Silifke'den Mustafa GERBİŞ. İngilizce öğretmeniyim. Allah izin verirse @mitmuallim hocamın desteğiyle ben de bir tane alıyorum ve aranıza katılıyorum. İnşallah yarın siparişi vereceğim artık ne zaman gelirse. Rabbim hepinizi korusun ağız tadıyla binmeyi nasip etsin inşallah. Herkese hayırlı akşamlar diliyorum...
Hayırlı olsun, huzurla ve sorunsuzca kullanman dualarımla..