- Katılım
- 11 Şub 2015
- Mesajlar
- 603
Aga öncelikle motorun hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın allah keyifli sürüşler versin bnimde makine yeni aynı aldık sayılır ve dediklerini evet bnde yaşadım makine gidiş hareket herşeyiyle güzel çantalardan bende korkuyodum ama hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür ama o dediğin siperlik gerçekten işi bozuyo bn 470 km yaptım rodaj bitti sayılır en azından bi kısmı ama bayır aşşağı zorlamadan sürat yükselince o dediğini farkettim bende ek yapılıyo bu siperliklere ben öle bişey yapabilirimMotorumuzu aldık hayırlısıyla. Şu ledleri görmemiştim farkedince çok hoşuma gitti.
Henüz 30 km kadar kullanabildim. Öncelikle alışkın olmadığım için vites ilk başta bi garipp geldi baya önde eski tnt 25 e göre neyseki çabuk alıştım.
Vites gecislerinde öyle aşırı bi zorlama hissetmedim. Boşa alırken rahattı zorlanma falan yok yeni olmasına karşın vites geçişleri iyi beğendim.
Lastik konusunda çok erken ama öyle Allah a emanet gidiyorsun hissi yaşamadım. Pilot street kullanıyordum. Öyle bi tedirginlik hissettirmedi.
Frenle konusunda biraz trafikte gitmeme rağmen korkutacak bişey yaşanmadı. Ama burda bencede alakalı olabilir. Motor frenini iyi kullandığımı düşünüyorum. Sadece durmak için frenleme yaptım.
Gösterge aydınlıkta km ve devir hariç pek bişey gözükmüyor. Orda zayıf olduğunu zaten söylemeye gerek yok.
Çantalı kullanmam diyordum fakat trafikte de gitmeme rağmen aşırı manevra yapmiyorsan sıkıntı yok.
Rosa olduğu için sil vites değişimi ve 5000 bini geçmiyorum. 6 . Viteste 74 km/s de gidiyor ilerde takip edicem. Bi iki kere 80 e çıktım arada hareketlensin. Son olarak on cam bi tık daha uzatilmali rüzgarı kaska veriyor.Şimdilik durum bundan ibaret.
sadece subap ayarı yapıldı birde 2017 yazılım yüklendi
350 tl ye shad sh45 aldım, hepsiburadan dan... gayet iyi topcase... ama maxem de gayet başarılı, arkadaşta var vida ile sabitledi çarşı pazar yapıyor![]()
Ağa bahsettiğin modelde sırt koyma yeri var mı ? Sanırım genelde ayrı satılıyor ?