Yenisi derken? Zaten yeni yenilendi; 400cc'den bahsediyorsanız gümrüğe gelip, bayilerde satışa başlayana kadar benim için dedikodudur. :silent:Mondial in bu enduro motorunun yenisi gelecek mi? Mondial den hiç ses seda çıkmıyor..
Yenisi derken? Zaten yeni yenilendi; 400cc'den bahsediyorsanız gümrüğe gelip, bayilerde satışa başlayana kadar benim için dedikodudur. :silent:Mondial in bu enduro motorunun yenisi gelecek mi? Mondial den hiç ses seda çıkmıyor..
Ayrıca bildiğim kadarıyla RX3İ EVO Euro 4 uyumlu değil ve 150 cc üstü ABS li olmak zorunda yeni ithal edilecek motorların.Yenisi derken? Zaten yeni yenilendi; 400cc'den bahsediyorsanız gümrüğe gelip, bayilerde satışa başlayana kadar benim için dedikodudur. :silent:
işte o geliyormu onu soruyorum. MOndial hiç bir reklam yapmıyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
Ayrıca bildiğim kadarıyla RX3İ EVO Euro 4 uyumlu değil ve 150 cc üstü ABS li olmak zorunda yeni ithal edilecek motorların.
Doğrusu 400'ü ben de bekliyorum ama dediğim gibi gümrüğe gelmeden sadece dedikodu. Çünki vergi dilimi işi var. Hükümet bir düzeltme ile vergileri düzenlemezse işi zor... kaldıki o mecburen yuro 4 ve abs ile gelecek. Tr'de hali hazırda satılan mevcut modelleri satabilmek için ülkr uyumluluğu mu öyle bir belge aldılar 2017'de abs'siz elde kalmışları Türk kullanıcısına geçirme yarışı var bu sene..işte o geliyormu onu soruyorum. MOndial hiç bir reklam yapmıyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
Ayrıca bildiğim kadarıyla RX3İ EVO Euro 4 uyumlu değil ve 150 cc üstü ABS li olmak zorunda yeni ithal edilecek motorların.
Abilerim selamlar. Bugün 2016 evo'ma kasko sorgulaması yaptırdım. 11500 lira kasko bedeli, 1160 lira da yıllık fiyat çıktı. Anahtar üzerinde çalınırsa %15 kesinti oluyor. Ekipmanlarım da kaza durumunda kasko kapsamında ödeniyor. Bana cazip geldi siz ne dersiniz?
Şair sigorta dan yaptırdım sigorta ve kasko, sigorta 260 lira kasko 850 lira çıktı bi bakın isterseniz.
Değerli arkadaşlarım, bugün itibariyle sevgili mondimi satmış bulunmaktayım.bilgilendireyim dedim.
alanda satanda hayrını görsün umarım değerini bularak yeni sahibine ulaşmıştır..Değerli arkadaşlarım, bugün itibariyle sevgili mondimi satmış bulunmaktayım.bilgilendireyim dedim.
arkadaşlar bugün sompo japandan bende kasko yaptırdım. 873 tl tuttu. kask kıyafet çantalar(arka çanta kapka)gidom aksesuarlarıda dahil ettim. teminat bedeli nasıl oluyor bilmiyorum ama
araç hukuksal koruma 5000
sürücü hukuksal koruma 5000
anahtar kaybı 1000
kask ve kıyafet korumaları 1000
çantalar 3510
böyle böyle gidiyor.uzun uzadıya... sonunda 25000 yazısı var
yeminatım ne olmuş oluyor bu duruma göre?. atıyorum motor çalındı. ne kadar ödeme yaparlar
Teminat aracin o anki ikinci el piyasa degeri kadardir. Yani araciniz calinsa size 25000 degil, ortalama 10000 odeme yapilir. Ama kasko yaptirarak cok iyi yapmissiniz. 800 lira icin gece rahat uyumaniz bile yeter. Sabah uyandiginizda motoru yerinde bulamadiginizda "kasko var" diye dusunebilmeniz bile buyuk rahatlik bence...