Arkadaşlar merhaba, kısa süre içerisinde bir evo alıp aranıza katılmayı planlıyorum ben de. Yüksek ihtimalle 0 alacağım, İstanbul içi tercihen Avrupa yakasında fiyat ve ilgi açısından önerebileceğiniz hangi bayiler var ?
Sahibinden.comda balcı motor var belki dikkatinizi çekmiştir. Piyasadan düşük fiyat ile kart, kefil, senet vs. hiçbir şey olmadan 48 ay vade ile satış yaptıklarını yazmışlar. Muhtemelen borç bitene dek ipotekli olarak tutuyorlar motoru. Acaba buradan alışveriş yapanınız oldu mu güvenilir mi ? Herhangi bir sorun yaşadınız mı ?
Yaşım 23, üzerime kayıtlı ilk araç olacak. Herhangi bir kaza geçmişim de bulunmamakta. 34 plakaya trafik sigortası tahmini ne kadar çıkar ?
ben aldım uygun satıyorlar genelde servis işi ise biraz yaş bu firma için iyi satıcı ama iyi bakıcı değil.
ben vade konusunu bilmiyorum ben bu şekilde almadım nakit çalıştım yani ama bulmuşdurlar yolunu yani senin adına bankadan kredi alıyor olabilirler.
bunlar ıspartalı aile şirketi gibi yönetiyorlar her işi yaparlar o yüzden işin sadece satış noktasında varlar mobilya inşaat motosiklet halı ve daha aklıma gelmeyen bir sürü aynı caddede şirketleri var biraz kayseri mantığı yani borçlandırda nasıl öderse ödesin.
lastiklerdeki çamur izi ben basınçla suyla geçiremiyorum, enduro sonrası temizliği nasıl yapıyorsunuz
Üstünüze ilk araç olucaksa sigorta biraz fazla çıkabiliyor banka kıredi notu gibi düşünün lakin hiç de belli olmayan bir konu bu malesef. Yani net birşey söylemek mümkün değil!
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------
Valla ben güzel bir oto şampuanı ile süngerle girişiyorum yani sadece köpük sıkıp tazikli su ile zaten hiç bir zaman adam akıllı temizlik olmuyor.
şampuan olarak şunu şiddetle tavsiye ederim hem arabamda hem motorda kullanıyorum hem baya bir parlaklık sunuyor (ciddi uzun süreli) hemde baya geç kirleniyor.
http://www.hepsiburada.com/turtle-wax-konsantre-cilali-sampuan-1890-ml-t-79-p-OTDGT79
http://www.bauhaus.com.tr/turtle-wax-1000-ml-60-yikama-konsantre-cilali-sampuan
Oncelikle hayirli olsun boyle firmalar cesitli finans sirketlerinden sana arac icin kredi cikartirlar bu sirketlerde dusuk butceli veya risk almayi istemeyen sirketler olduklarindan cok zor kredi cikatirlar ve ciksada senden kasko falan isterler. Bankalarla bir gecmisin yoksa iyi veya kotu sana bulasmazlar cunku notr adami da sevmezler. Yani hevesin kursaginda kalir. Eger nakitin yoksa sen git bir kredi cek derim.Arkadaşlar merhaba, kısa süre içerisinde bir evo alıp aranıza katılmayı planlıyorum ben de. Yüksek ihtimalle 0 alacağım, İstanbul içi tercihen Avrupa yakasında fiyat ve ilgi açısından önerebileceğiniz hangi bayiler var ?
Sahibinden.comda balcı motor var belki dikkatinizi çekmiştir. Piyasadan düşük fiyat ile kart, kefil, senet vs. hiçbir şey olmadan 48 ay vade ile satış yaptıklarını yazmışlar. Muhtemelen borç bitene dek ipotekli olarak tutuyorlar motoru. Acaba buradan alışveriş yapanınız oldu mu güvenilir mi ? Herhangi bir sorun yaşadınız mı ?
Yaşım 23, üzerime kayıtlı ilk araç olacak. Herhangi bir kaza geçmişim de bulunmamakta. 34 plakaya trafik sigortası tahmini ne kadar çıkar ?
Arkadaşlar merhaba, kısa süre içerisinde bir evo alıp aranıza katılmayı planlıyorum ben de. Yüksek ihtimalle 0 alacağım, İstanbul içi tercihen Avrupa yakasında fiyat ve ilgi açısından önerebileceğiniz hangi bayiler var ?
Tavsiye vermeyi sevmem ama 1 yıldır kullandığım akü bu VLM YTZ14S-BS
En : 85 mm Boy : 145 mm Yükseklik : 115 mm
Rx3 orjinal akü ebatları
En : 87 mm Boy : 148 mm Yükseklik : 111 mm
Para gani dersen 14 Ah al ama işin özeti şu en boy oranına dikkat et Akü yuvası Kılı Kılınadır.
Bende şu ürünü takmayı planlıyorum bu şekilde Akünün yüzde kaç olduğunu anlıyacağım
https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1ljj7...dth=960&hash=7f9a5ff54f95202ba2f86d6f17249814
Almışken şunu alın hava sıcaklığını da göstersin. https://www.aliexpress.com/item/2-In-1-Car-Auto-12V-Red-Green-Dual-Display-LED-Digital-Thermometer-Voltmeter/32617000729.html