Mondial Mondial Rx3 Enduro Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben metzelerden vazgeçtim, türkiyedeki yollara en iyi uyum sağlayacak k60 dır bana göre, zira hangi enduroya baksam aynısını görüyorum..

ha hgsden yardırıcam, otobandan cıkmam dersen metzeler tourance, lazertec vs. iyidir tabi.. ama k60 ın beklenmedik şekilde iyi viraj perfomansını es geçmemek lazım.. düşünürsen özel mesaj at konuşalım

ben metzelerden vazgeçtim, türkiyedeki yollara en iyi uyum sağlayacak k60 dır bana göre, zira hangi enduroya baksam aynısını görüyorum..

ha hgsden yardırıcam, otobandan cıkmam dersen metzeler tourance, lazertec vs. iyidir tabi.. ama k60 ın beklenmedik şekilde iyi viraj perfomansını es geçmemek lazım.. düşünürsen özel mesaj at konuşalım
Biraz baktım yorumlar güzel bence olur , peki nasıl yapacaksınız? plan nedir ?

ben ve arkadaşım martın ilk haftasında gitmeyi düşünüyoruz. o da crf250 l ye k60 takacak.

nRGyN0.jpg

farı merak edenlere.

aydinlatmayi begeniyorum. bendeki u5 ler cok zayif yada dandik bilmiyorum led ve mercekli far olunca daha iyi aydinlatiyor. selektoru farketmeyen araba gormedim.

Arkadaslar izmir ve cevresinde rx3 evo bakiniyorum. 2016 ustu ve dusuk km li. Motoratelde 2016 600km de motoru kacirdim 10bin liraya verdiler. Satmak isteyen ozel mesaj atabilirmi veya satilani bilen. Kazasiz ve sorunsuz ariyorum

Karanlikta önünü aydinlatirken bir foto cekersen cok sevinirim bende aydinlatmayi degistirecegim onumu goremiyorum gece

Bu far sorunu benimde çözemediğim, kkafamı kurcalayan bir konu.. takipteyim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------

Bu yıl da yine edemedim fuara gittim,geçen yıllara göre cok büyük bir fark yok, her zamanki gibi dizayn ,tek fark girişte parasız girişi çok sıktıkları için bilet parası ve çok az bir seyreklik insanlar açısından, gitmeyen çok şey kaybetmemiştir yani.. vesselam..

Vites geçişleri yumuşak olan varmı? Yeni bakım yaptırmama rağmen(servis castrol koydu) vites geçişleri sert ve boşa almak zor makina ısınınca belki.

Castrol'dan biraz daha kaliteli ve biraz daha pahalı bir yağ kullanırsan şikayetin azalacaktır. Fakat hiçbir zaman pamuk
gibi bir debriyajı bu motorda bulamazsın. Olanla idare en güzeli. SELAMLAR.

V0gGVP.jpg

7qVpka.jpg

uzun ve kısa böyle görünüyor. üst ve alt kısımda olmak üzere 4 tane sis var onlar kapalı halde.

benimki cokta iyi degil ama aydinlatma icin yeterli far biraz asagida kaliyor zira. seninki daha güzel fakat far biraz yukarda gibi ondan fazla dagiliyor olabilir. hangi ampulu kullaniyorsun?

benimki cokta iyi degil ama aydinlatma icin yeterli far biraz asagida kaliyor zira. seninki daha güzel fakat far biraz yukarda gibi ondan fazla dagiliyor olabilir. hangi ampulu kullaniyorsun?

benimki normal ampul değil mercekli led xenon taktım

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:49 ----------

seninkisi düz led olduğu için sadece far tasının alanı kadar aydınlatıyor benimkisi mercekli olduğu için düz bir çizgide çok geniş ve uzun bir alanda dağılmadan aydınlatıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar