iyi geceler arkadaşlar, bugün yağışlı havada patlak lastik ile uğraştım,arka teker bayağı uğraştırdı beni.sökmesi kolayda takması ne çileli idi,yarımsaatten fazla takmak ile uğraştım,balatayı mili,pulları aynı hizaya getirmek beni yordu bugün.Ben şamrelli olduğu için bu patlama işinden tırstığımdan dolayı tyre prodector sıvısı enjekte etmiştim lastiğe ,sonuç kötü lastiği öyle reklamı yapıldığı gibi tamir etmedi, bir cm vida lastiği patlattı ve hava gitti sıvı geldi ama deliği tıkayıp tamir etmedi, hatta lastikçide hava basınca tamir eder mi diye merak ettim ama etmedi,neyse çelecek çilemiz varmış bugün yağmur ve soğukta.
Asıl kafama takılan şey,teker milini sıktım mı lastik rahat dönmüyor,iki vida var milde biri kısa biri şapkalı,onları birbiri ile kontra yaptım ama mil diğer taraftan çevirince dönüyor önceki motorlarımda mili iyice sıkar şase ile teker sıkışır ama dönmede proplem olmaz dı, endişeliyim yolda giderken şapkalı vidanın gevşeyip düşmesinden.. vesselam..
Asıl kafama takılan şey,teker milini sıktım mı lastik rahat dönmüyor,iki vida var milde biri kısa biri şapkalı,onları birbiri ile kontra yaptım ama mil diğer taraftan çevirince dönüyor önceki motorlarımda mili iyice sıkar şase ile teker sıkışır ama dönmede proplem olmaz dı, endişeliyim yolda giderken şapkalı vidanın gevşeyip düşmesinden.. vesselam..