Abi bu alet km de kac yakiyor sizde ben 20 krs yakiyomda
Sehir ici dur kalklarda 20 21 kurus uzun yol stabil 120 130 km/h 13 kurus bu benim gordugum degerler.
Abi bu alet km de kac yakiyor sizde ben 20 krs yakiyomda
Herkese merhaba arkadaşlar, uzun süre daelim roadwin 250r kullandıktan sonra bi hafta önce motorumu sattım, pulsarla rx3 arasında kaldım, pulsar 8 bin, rx3 bayi 11,5 dedi,aklıma takılan sorular var, forumuda okudum ama tam aydınlanmadım,bayiye stop etme sorununu sorduğumda 2016 öncesi 100 motordan 5inde oluyodu dedi ama bunlarda yok dedi, gerçekten öylemi, veya hadi bunlardada oldu diyelim tamamen sorun çözülebiliyormu, kimisi akü diyor kimisi oksijen sensörü falan, sorunun kaynağı bellimi, ve pulsardada buna benzer denge sensörü sorunu oluyormuş önceden ama onuda halletmişler sanırsam, aradaki 3.500 tlye değermi, ikisini kullanan varmı, tabiki rx3 şekil şemal olarak daha heybetli, büyük motor gibi duruyo ama şuan pulsarın piyasası daha iyi ve açıkçası daha çok güven veriyo, tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum, teşekkürler.
Sehir ici dur kalklarda 20 21 kurus uzun yol stabil 120 130 km/h 13 kurus bu benim gordugum degerler.
Ben başka bir açıdan bakacağım. Bence öncelikle satma sebebinizi düşünün. Fiziksel yapı itibariyle sattığınız motor pulsardan daha heybetli görünüyor. Bu anlamda bakarsanız RX3 daha iri bir motor. tarz olarak bakarsanız RX3 enduro touring iken sattığınız motor ve pulsar sport ağırlıklı motorlar. Güç bakımından pulsarın çok az eksisi varken sattığınızla RX3 birbirine eşit güçteler. Kalite derseniz keşke satmasaydınız derim. Yani kısaca bence sizin öncelikle satma nedenlerinizi ve yeni motordan beklentilerinizi düşünüp doğru tarza karar vermeniz gerekiyor. Benim şahsi düşüncem motosikletler sırf motor hacimleri (CC) açısından kıyaslanmamalı. tarz, yani kullanım amaçları ve beklentiler açısından kıyaslanmalı derim. Dolayısıyla "benim gözümle" bakarsanız RX3 ve Pulsar tarz farklılığından dolayı asla kıyaslanmamalıdır. Selamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------
Şehir içi ve şehir dışı ayrı ayrı 100 km başına düşen Litre olarak verirseniz daha çok işe yarar diye düşünüyorum. Selamlar.
bende de var,aksine hoşuma gidiyor.ama öyle abartı bir patlama değil.bizim 660 tenere'lerde de oluyor,sanırım tek silindirli ve devirli motorlara has bir durum.
beyler motoru 5binde aldım şuan 6binde bakımı ne zaman bunun?
Bu akşam farkettim. Debriyajı çekip, frenle arka lastiği kilitleyince ya vitesten ya da arka salıncaktan bir ses geliyor. Sankiiki dişli yerine oturuyor ya da ona benzer bi'şey... Sizde de var mı?
O ses bende de var. Arka tekeri kitleyince bir şey küt diye vuruyor.