Açıkçası ben böyle bir uygulamayı çok ta uygun bulmuyorum. Cumhur bey eksoz ısısını hapsetmişsiniz resmen ayrıca eksoz gazlarının çıkışına mani olacak şekilde birde eksoz çıkışını tıkamışsınız. Oksijen sensörü bu durumda hatalı bilgiler verebilir. Termik rezistanstır zira eksoz gazlarının sıcaklığına göre beyne veri gönderir. Bana göre ilk sorun burada başlıyor olabilir. Diğer bir ihtimal ise motosikletinizin eksoz çıkışını daralttığınızdan dolayı eksoz gazlarının silindirleri terk etmesi gecikecek silindirler içerisinde yanmış gazlar bulunacak bu sebepten piston aşağı inip emme yaparken normalden daha az taze havayı içeri alacak hacim sensörü bu duruma ithafen beyne atmosferik basıncı düşük tanımlayacaktır. yani siz deniz kıyısında iken hacim sensörü "adam ağrı dağında" diyecek Oksijen sensörü "eksoz yanıyor ağa" diyecek krank sensörü ise "ben birşey hissetmedim ne oldu birşey mi oldu ne var diyecek" beyin isyan edip bu ne lan bana yüklediğiniz tablolarda böyle bir senaryo yok ne yapacam ben şimdi avans mı vereyim yakıtı mı keseyim yakıt mı göndereyim ne ayak diyecek. Yani ben böyle düşünüyorum. Bilmiyorum hatalımıyım?
Günaydın amyant bez ile ilgili olarak aklımda hiçbir soru işareti yok o işin yanlış olmadığını çok uzun süre araştırdım örneklerini gördüm ve uyguladım. Susturucu konusunda evet bazı soru işaretlerim var. Sensörlerin ölçümünü bir depo kadar yaktıktan sonra değerlendireceğim ancak şu unutulmamalı silindir emme zamanında temiz havayı egzozdan geri almaz. Sonucunu gözlemleyip paylaşacağım teşekkürler