Değerli Rx3i kullanıcıları, bugün şehir merkezine oğluma diş kontrolüne götürdüğümde, yolu biraz daha uzatıp merak ettiğim bu motosikleti bayide görme fırsatı yakaladım, motosikleti beğendim. Gayet kaliteli görünüyor. Satıcıdan izin alıp üzerine oturdum ve gerçekten beğendim. Allah hepimizin yolunu açık etsin, keyifle motorlarımızı kullanmayı nasip etsin (ben de bajaj boxer kullanıcısıyım bu arada). Tek beğenmediğim yönü yan ayaklık oldu. Tam ben bunu devirmesem bari diye düşünürken, satıcı, daha önce bir müşterinin benim gibi inip binerken kaydırıp motoru düşürdüğünü söyledi. Ben korktum ama çaresi basit bit şeydir, ya da zamanla alışılacak bir şeydir. Bir iki sene içinde, biraz para biriktirince ve ikinci eli yaygınlaşınca inşallah bir 2016 model de bana nasip olur.
Bu arada, sn. König sayenizde öğrencilik yıllarımın geçtiği güzel Beşiktaş'ı bunca yıl sonra bir kez daha gördüm. Teşekkür ederim. Motosikleti de çok gözü kara kullanıyorsunuz maşallah, Allah kaza bela vermesin. Siz köprüden geçerken, ben oturduğum yerden heyecanlandım.