Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Servise göre elektrik sistemine yapılan herhangi bir ilave elektrik sistemindeki garantiyi bitiriyormuş. Daha önce merkezden görüştüğün ve sosyal medyadaki görüşmeleri yapan arkadaş ta sis farı için benzer şeyleri söylemişti. Burada sıkıntı şu. servis ancak elektrik sistemi ile ilgili bir arıza olursa ve ilave birtakım elektrikli cihazlar taktıysanız o zaman bundan oldu deyip garanti dışında tutabiliyor. Birşey olmazsa zaten sorun olmuyor.
Teşekkür ederim. Ancak lastik üzerindeki değerler lastiğe uygulanacak maksimum basıncı ifade eder. Olması gerekeni teknik belgenin/el kitabının söylemesi lazım.
Çok teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun. Hiç birimize Rabbim kaza bela vermesin. Boyum 1.75. Ben çantalı binmeyi tercih ediyorum. Şimdilik bu çantalar benim işimi görecektir diye düşünüyorum.
Bence de sarı (turuncu) ama zevkler ve renkler herkese göre değişir. Benim tercihim bu yönde. Resim ve videoları bekliyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
Benim aldığım yerin bana söylediği 6 turuncu 4 diğer renk siparişi verdiği. Turuncuların benimki dahil 5'i satılmış. Diğer renklerden de satılmış ama kaç tane hatırlamıyorum. Sanırım bu yıl RX3i'nin yılı olacak. İnşallah Mondial firması bunu iyi değerlendirir.
Abim hayırlı olsun,çok sevindim