Mondial Mondial Rx3 Enduro Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar merhaba.
Motorsiklet eğitmenim lastikleri bir an önce değiştirmem gerektiğini söyledi. Bende dubleks olarak değiştirmeyi düşünüyorum. Jant ve lastikle ilgili tavsiyelerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum.

arkadaşlar merhaba, bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var
öncelikle kendimi tanıtayım 32 yaşındayım ankarada yaşıyorum ve 12 yıldır motosiklet kullanıyorum son iki motosikletim de mondial şuan hali hazırda 2012den beri mr150 vulture kullanıyorum ve 13 bin km devirdik. Maaşallah en ufak bir sıkıntı yaşamadım ve motorumdan memnunum.
Elimde 7 bin tl param var, kredi ile 13 bin e kadar çıkabilirim. Görselliği ve videolarda izlediğim kadarı ile 130-140km/s hızlara çıkması ile rx3 beğendiğim bir model, ikinci elde 9 bin tl lere sıfır gibi rx3 bulunabiliyor. Sizce bu paralara almalımıyım, yoksa aynı paralara cbr250, sym 250 gibi birşey mi bakmalıyım? Bir diğer seçenekte bütçeyi sonuna kadar zorlayıp 15 binlere 0km yamaha r25 e bakabilirim. Siz olsanız yine bu paralara rx3 evo alırmıydınız?

arkadaşlar merhaba, bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var
öncelikle kendimi tanıtayım 32 yaşındayım ankarada yaşıyorum ve 12 yıldır motosiklet kullanıyorum son iki motosikletim de mondial şuan hali hazırda 2012den beri mr150 vulture kullanıyorum ve 13 bin km devirdik. Maaşallah en ufak bir sıkıntı yaşamadım ve motorumdan memnunum.
Elimde 7 bin tl param var, kredi ile 13 bin e kadar çıkabilirim. Görselliği ve videolarda izlediğim kadarı ile 130-140km/s hızlara çıkması ile rx3 beğendiğim bir model, ikinci elde 9 bin tl lere sıfır gibi rx3 bulunabiliyor. Sizce bu paralara almalımıyım, yoksa aynı paralara cbr250, sym 250 gibi birşey mi bakmalıyım? Bir diğer seçenekte bütçeyi sonuna kadar zorlayıp 15 binlere 0km yamaha r25 e bakabilirim. Siz olsanız yine bu paralara rx3 evo alırmıydınız?

Saydiklariniz üçüde farklı kategori (naked,enduro,racing). Aklınızın ve kalbinizin tam kesiştiği yerde hangisi daha ağır basıyorsa onu alın. Ama rx3ü soruyorsan 9 numara motordur kendileri.

aslında olaya 250cc olarak bakıyorum, rx3 oturuş pozisyonu ve duruş olarak en beğendiğim motor. Başta da dediğim gibi zaten kullandığım motordan menmunum sadece hazır elimde biraz para varken makinayı değiştireyim dedim ve aradaki fiyat farkına değsin istiyorum. Gidişi daha iyi olsun, daha rahat olsun vs. bu konularda da hem bütçeme uygun hemde tipine bayıldığım rx3 e geçmeye değermi onu çözemedim :)

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar bilen varmı acaba,RX3 ün ön far ampulü H4 değilmi?yani arkasında 3 bacak var,değilmi?

aslında olaya 250cc olarak bakıyorum, rx3 oturuş pozisyonu ve duruş olarak en beğendiğim motor. Başta da dediğim gibi zaten kullandığım motordan menmunum sadece hazır elimde biraz para varken makinayı değiştireyim dedim ve aradaki fiyat farkına değsin istiyorum. Gidişi daha iyi olsun, daha rahat olsun vs. bu konularda da hem bütçeme uygun hemde tipine bayıldığım rx3 e geçmeye değermi onu çözemedim :)
RX3i Evo ya bişey diyemem ama,Başka motor önerilerine açıksınız madem,Hiç ktm Duke düşündünüz mü? Ankara'ya bayisi açılmış inceleyin isterseniz.

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
bektanist teşekkürler,bende öyle tahmin etmiştim.o zaman şu ampul,aydınlatma sıkıntısı çekenlerin işine yarayacak.beyaz olduğu için sislerle de uyumlu olacaktır.

12744408_1100999136586794_894865114532772706_n.jpg

İnsan kişisi izin almaya gerek duymadan motorun üstüne biniyor,yan ayaklık haliyle kapanıyor.Nerden geldi ses diye aval aval bakınıyor.Durumu anlatıyorum otomatik kapanıyor diye.Aaaaa başkaları için bilmiyosa sıkıntı diyor,tamam da başkalarının benim motosikletimin üzerinde işi ne? Benim bilmem yeterli.Ben unutkan biri olduğumdan çok işime yarıyor.
Ki motosikletimide hiç bir araç veya yayalara engel olmayacak şekilde bırakırım kimse bi yere sürüklemesin diye.

Adana İl Temsilcisi
geçen gün yusuf kardeşim benim yanıma geldi,bende motorun üzerinde birkaç poz verdim.ee ne de olsa yakında benimde olacak.

12717633_1135615706478726_6505232274459612505_n.jpg

yeni gelecek modellerde olan değişiklikleri paylaşayım gözüme çarpanlar ön çamurluk uzatılmış egzoz deve boynu kısaltılmış kromaj kaplanmış ilk gözüme çarpanlar. türkiyeye geldiğinde değiştirebiliriz diye düşünüyorum...

bazen düşünüyorum 11.000 TL bütçe ile 2.el crf250l mi yada sıfır rx3i mi alsam diye...

Siz ne dersiniz..

Amaç 1.82 boy 90 kilo için biraz daha yapılı ve 250 cc uzun süre kullanabileceğim bir motosiklet..

arkadaşlar bilen varmı acaba,RX3 ün ön far ampulü H4 değilmi?yani arkasında 3 bacak var,değilmi?

bektanist teşekkürler,bende öyle tahmin etmiştim.o zaman şu ampul,aydınlatma sıkıntısı çekenlerin işine yarayacak.beyaz olduğu için sislerle de uyumlu olacaktır.
[url]http://i.hizliresim.com/8DqXG7.jpg[/url]

arkadaslar motorun uzerindeki ampul hs4 degil hs1'dir . evet uc bacakli ikiside ama farki hs1=35w , hs4=60w ...
yani o hs4 ampulu takarsaniz basiniza gelebilecekler sunlar; asiri yuklemeden dolayi aku sarj edemeyip bosalabilir , farın ic aynalari ayni sekilde ısidan kararma yapabilir ve elektrik tesisatindaki kablolar yanabilir... bunlari arastirip ogrendikten sonra bende gidip ledli xenon aldim cunku maksimum 25w cekiyor ve bu orjinal ampulundende daha az .

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------

bazen düşünüyorum 11.000 TL bütçe ile 2.el crf250l mi yada sıfır rx3i mi alsam diye...

Siz ne dersiniz..

Amaç 1.82 boy 90 kilo için biraz daha yapılı ve 250 cc uzun süre kullanabileceğim bir motosiklet..

rx3i evodan onceki motorum crf250l ve sana gonul rahatligiyla rx3 almani tavsiye ediyorum

Siz ne dersiniz..

Rahatını düşünüyorsan tabiki RX3 ama hoplayıp zıplayacam diyosan CRF.İkisini de kullandım.CRF biraz daha torklu,gaz tepkisi daha hissettiriyor.Ama artık rahatımı düşündüğüm için RX3 aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar