100 km için 5 litreyi geçmiş görünüyor. Yaklaşık 5.4 lt/100 km. Çok fazla değil mi? 250 cc bir motor için tabi ki. Ortalama hızınızın en fazla 90-100 km civarında olduğunu varsayıyorum. İnşallah ayarsızlıktan falandır. Yoksa uzun yolda ciddi sıkıntı olacaktır bu.
Sevgili arkadaslar, sizin rx3i evo nuz da su azaltma oluyormu ? ben hemen hemen 15 günde bir su koyuyorum motora bu durumda bı aksılık varmı acaba ?
Sevgilerle...
arkadaşlar motor hakkında bir sorum olacak.
motorla birlikte 2 kişi en fazla kaç km süratte sabit bir şekilde sağlıklı ilerleyebilir?
arkadaşlar motor hakkında bir sorum olacak.
motorla birlikte 2 kişi en fazla kaç km süratte sabit bir şekilde sağlıklı ilerleyebilir?
Sevgili dostlarım rx3i evo sayfamız çok yavaş bizim diğerlerlinden farkımız ne ki biz hiçbirşey paylaşmıyoruz . kendi sayfamızı kendimiz kalkındırmazsak kimse yardımcı olmaz , birazcık gazlatmak laım bu sayfayı
Sevgilerle...
Bu yorumdan sonra herkese bir sorum olucak
Alirxpressten sis farı siparişi verdim ve yarın elimde olucak.
Bu sis farlarını taktırırsam garantinden çıkar mı sizce. Yetkili serviste taktırırsam bir şey olur mu?
ALPAGO72 Arkadaşım yetkili serviste taktırırsan herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum. forumda taktıran arkadaşlarımız var. o arkadaşlarımızda bu yazıya cevap verirler ve konu aydınlatılmış olur. bende şarj kiti ve sis düşünüyorum benim servisim herhangi bir sorun çıkarmayacağından vede garantiyi etkilemeyeceğinden eminim.
Teşekkür ederim bu gün geldi. İnşallah hafta sonu taktıracağım.
turkis39 sende olmasan ölecek konuresimler çok güzel. cub motor almaya niyetliyken niyetimi bir sene erteleyerek çıtayı biraz daha yükselttim ama senin durumuna düştüm ve pulsarla Rx3 arasında kaldım. Nasip bu seneye kadar bu niyet 10 kere değişir.
Max 164 km gordum nekadar sağlıklı oldugu tartısılır130 140 ile güzel güzel gidiliyor
Gerçektende 164 görüyor mu ? kaç devirde bu hızı görüyor gerçekten merak ediyorum.
Yol ve hava şartlarına göre anlık görebilir.Benim motosiklet 157 gördü en çok.En keyifli hız 110-120 yaylana yaylana gdiyosun.Ondan sonrası araç sollamak için lâzım zaten.
Inazumada devir kesici var.Ve son hız 151-152.
İkisi de 24.5 bg gücünde diye biliyorum.164 görünce şaşırdım![]()