Arkadaşlar lastik konusu bence çok sıkıntılı. Bir süredir inceliyorum .Takım lastik bulamadım.Malum 18 ön 15 arka, böyle bir ölçü yok.arka teker cruserdan ön motokrostan gibi olmuş. Tek tek alınırsa bir iki marka var fakat oda lastik deseni konusunda sıkıntı yaratıyor. Aynı desen de aynı markada lastik eşleştiremiyorum. Jantları degştiren var .Bir forumda ikisinide 17 inç e çevirmiş birisini buldum. Ama şu var 2 jant 2 lastik 1500 tl bir de ona mı verilecek anlamadım. Yani kısaca şunu diyim .Düzgün bir takım lastik yok.tek tek alınacak fakat desen konusu sıkıntılı. Bence bu önemli bir konu .Araştırma ve bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Maalesef tespitleriniz doğru. Arkada 15 inch jant öngören çinli zihniyetinden ancak şu çıkar : Bu motosikletin orjinal bir touring enduro şasisine sahip olmadığı net ortada. Lastikler belirttiğiniz gibi ön/arka 17 inch e dönüştürülebilir ancak buda motosikleti enduro olmaktan çıkarıp naked formuna sokar. Sürüş dinamikleri açısından bu tip motosiklete yakışacak en ideal jant ölçüleri ( diğer tüm örnekler gibi ) ön.19 arka 17 olmalı. 17 inche dönse de iki jant motorun sürüş açısından farklı bir yere geleceği de unutulmamalı.