Hiçbiriniz kusura bakmayın. SATILMAZ! Neden mi? Zaten bu paraları gözden çıkan adam mondiale bu parayı verip riske girmez. Servis belli değil ne olur, parça belli değil ne olur. Biri demiş ki ustayla arayı iyi tutmak. Sırtını da sıvazlayalım da servislerde usta yok. Nasıl olacak? CBR konusu saçma, biri yol endurosu diğeri ss. Ancak herkes kabul etsin, araziye girecek çapta motor değil. Bunun girdiği her araziye (hep aynı örnek, diğer markaları takip etmiyorum) inazuma da girer. Kros yapcak halimiz mi var bunla.
Kalitelimidir? Belkide evet. Ama mondial yazısı satmaması için yeterli o paraya. Bakın
http://www.mondialmotor.com.tr/model/luxury/sd-650-t-503
Bu da kaliteli bir mondial, ama 24 bin tlye motor alcak adam mondial almaz. O yüzden de 20-30 tane sattılarsa şanslılar. Bununda sonucu farklı olmaz. 50-100 tane satar. Attığın taş ürküttüğün kurbağaya değecek deyimini karşılamaz o da. Bu kadar yaygara kopar, 250 cc yol endutosu getiriyorum de, insanları burda beklet, fiyat bile açıklama haftalarca, sonra güm.
Ben mondiale binen biri olarak servis kalitesini gördüm. Yedek parça olayını da gördüm. Salla gitsin. Web sitesinden parça sipariş edebiliyorsun ama servise yahut bayiye gidiyor parça. Bana gelsin yok. Bir ayna takımı lazım oldu, parçayı sipariş eden benim, 1 hafta bekleyecem, parayı peşin istiyolar, bir de bayi üzerine kâr koymaya kalktı. Garantili motora kendi servisi garantiden bakmam dedi. Eleyeceklermiş :santa: Neyi eleyeceksin, servislerin %90'ı böyle. Elersen elinde ne kalacak?
Unuttuğum not: Mondiale hayırlı satışlar, fiyatı iyi diyenlere hayırlı sürüşler, ben kaçar.