Hayırlı günler, buraya yazıp yazmamak konusunda tereddüt ettim ama RX3İ kullanıcılarından bilgi almak için en doğru sayfa burası sanıyorum.
Ben aranıza yeni katılmayı planlayan bir amatör motorcuyum, ankarada yaşıyorum yaşım 33, ismim Abdullah. 249 sayfanın büyük çoğunluğunu okudum ve RX3i den genel olarak memnun olduğunuzu gördüm. Size birkaç sorum olacak, 2016 model RX3İ motor alma arefesindeyim ancak 2018 modellerin çıkacağından ve birkaç yenilik olacağından bahsediliyor. Şuan bu motora 13-14 bin tl vermek mi yoksa bekleyip 2018 almak mı mantıklıdır? Birde motoru ankaradaki bayilerden almak istemiyorum, hem çok ilgili değiller hemde kredi kartıma istediğim taksiti (vade farksız) yapmıyorlar. Bende İstanbul'dan bir kaç bayiyle görüştüm 13.500 gibi bir fiyat ile evime kargo yapabileceklerini söylediler. Kargo ile almakta bir sakınca olur mu? Siz tecrubeli ve değerli forumdaşlarımdan tavsiye ve bilgi bekliyorum. Şİmdiden teşekkürler.
merhaba. inşallah kısa zamanda motorunuzu alır ve keyifle sürersiniz. 2018 model gelir gelmesine de fiyat farkı nasıl olur bir düşünmek gerek. Bir de hadi desen motorun gelmesi gelecek seneye Nisan - Mayıs o kadar zaman bekleyebilirim + fazla öderim dersen olabilir.
Ancak kişisel fikrim eğer aklına girdiyse bu iş sabah akşam düşünürsün, günler geçmek bilmez o bakımdan hemen almanı tavsiye ederim. Ben Mersin ili Silifke ilçesindeyim. Ben de motoru İstanbul'dan aldım servise teslim ettiler. Balcı motordan almıştım ben yaklaşık 3 hafta önce. Ancak herhangi bir sorun olmadı.