MONDIAL RS 151 Performans Eksozu RESİMLİ

Arkadaşlar burası sinop tuning mağzası bir elamanda gördüm bu motoru 4 gün olmuş
eksozu takalı öyle söyledi rica ettim sesi nasıl çıkıyor diye çalıştırdı motoru ağzım açık kaldım 600cc 1000cc sesi çıkıyor içim gitti 80 ytl ye almış eksozu, abart araba eksozuymuş kaynakla torna parasıda 20ytl wermiş motor demiyelimde scooter geceleri yürüyen ışık mübarak neon dolu neyse şöyle bii tur da attım sesii mütiş ama benzinin canına okuyormuş yaz köklemesinde mütiş bağırıyor ara gazlarında sanki vites atarmış gibi oluyor eksozun içi boş rölantide hele super hırlıyor

vay anasını be ee anadolu insanı başka abi bunu yapanı tebrik ediyorm yanlız sen hiç 600 CC sesi yada 1000 lik sesi duydunmu o makinlar 12.000 deviri gözü kapalı çeviriyor biraz abarttın gibi ;) ve o 4 silindirin sesi bir başka cıkıyor egsozda vunnn vunnnn :) paylaşım için tşk ederim :rendeer:

eşeğe altın semer vursan da eşek yine eşektir:cherry:ama çok harika olmuş eksoz:cat:

"Kargaya yavrusu şahan görünür" derler.Şimdi yukarıdaki gibi bir ifadeden sonra motor sahibinin tüm emekleri sıfıra indi.Adamın tüm isteği yaptığı işin harcadığı emeğin,işçiliğin takdiri aslında.Bence yazarken biraz daha hassas olsak iyi olur.

normal egsozun çıkış yerini komple kesip çıkan deliğe apartı gömseydi daha hoş bir görünüm oludu.şu haliyle çok abes duruyor

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
151 rs nin heryerine modifiye etsen ne olur motorların çoğuna arkadan baktımı ön tekeri görüyosun benim arn ye taksan ne olur? 150cc 7,5hp :) ne 150cc scooterler var 15hp den fazla hikaye hikaye hikaye! ucuz etin yahnisi kofti olur yenmez agalar

ben bu tür ekzozları scooterlarda sevmiyorum. racinglerde ekzoz seviyorum fakat scooterlarda doğan görünümlü şahinleri hatırlatıyor bana:p

zaten performans ekzozları %3 filan etkiliyormuş. 7 beygir motorun %3 ü zaten 0,21 beygir yapar. milleti sesle rahatsız etmeye gerek yok.

yüksek ses

bur-k@ kardeşim 600cc seside 1000cc seside biliyorum dip gaz yaptığında tabii ki bambaşka yetişemez bile scootera ses olarak yanlız şunu da söylüyeyim rolantide dinle motoruu hırlama gör öyle bi ses çıkaraçağını tahmin edemezsin ara gazlar felan nasılsa wites yok güzel ses çıkıyor gürültü çok bir tur attım cadde de dönüp bakmayan kalmadı gören supersport ses sanıyor bide yüz ifadelerii şaşkınlık:queen: :queen:

@sonix ayrıca buu komple araba abart eksozu ucu sonradan felan takılmamış sadece dipten kaynakla eksozborusuna ek yapılmış

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Tam çingene işi olmuş bu :farao: Ayrica o bahseddigin 1000cc sesi hangi motorun sesi anlamadım akrapovicli varaderoya benzettin galiba :wiinkk: Motoru çalıstırdığı yer dükkanın icinde ise normal bi motor sesi bile büyüleyici geliyor insana. Araba aksesuarlarını israrla motor üstünde kullanmaya çalısan insanlarıda anlamıs değilim hala :silent:

Tabi burda motor sahibi arkadasımısın emeğini kötümsemiyorum, modifiye görecelidir..

Son düzenleme:
dogru söze ne denir

yani kardeşim gerçekleri söyleyeyim ceyhanda da çok takan var tenekeye vursan daha hoş ses çıkarır herhalde. yukarıda arkadaş demiş ya hanni eşşege altın semer vursan yine eşektyir aynen yaniiiii:) iiiiiiiii

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya yurdumun insanına bak bea kardeşim nie bu kadar masraf ediyosunuz bak plakası bile yok daha yakalanırsan napcan

Motosikleti
Hornet
Adam beyenmiş takmış..Mondial veya honda..
Bendede çin var eminim ki normal sesinden güzeldir..
Emeğe saygı bari hepiniz ananızın karnından japon motorla çıktınız sanki..:pr:
Yorum yapıcaksanızda dikkat ederek yapın..
Parası olsa alır bi 600 rr takar akrep'i:wiinkk:

Adam beyenmiş takmış..Mondial veya honda..
Bendede çin var eminim ki normal sesinden güzeldir..
Emeğe saygı bari hepiniz ananızın karnından japon motorla çıktınız sanki..:pr:
Yorum yapıcaksanızda dikkat ederek yapın..
Parası olsa alır bi 600 rr takar akrep'i:wiinkk:

topiğin tarihine dikkat et be kardeşim hortlatmanın ne anlamı var konu kapanmış gitmiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar