Mondial rs 151 çalıştıramadım..

Arkadaşlar demin motorla biyere gidicektim neyse bastım marşa çalıştı 100metre gittim bayır aşşa olduğu için stop edeyim dedim fakat biraz gittikten sonra lambalar yanık tabiki durdum çalıştırmak için marş basmadı tırtt tırtttt diye ses çıkıyo marşa basınca daha önce çok labma yanık stop halinde giderdim böyle bişey olmazdı ayak marşıyla denedim oda kaçırıyo arada çalıştıramadım ne yapmam gerekli.teşekkürler..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:49 ----------

yokmu bi önerisi olan

Ayak Marşın Yoksa Akü Takviyesi Yap Bidaha Bayır Aşşa Giderken Motoru Stop Etme Hem Motoru Kilitlersin Hemde Motor Giderken Çalıştırırsan Marş Motorunu Eline Alırsın Birazda Krank İnciler Bilgin Olsun Motoru Hiç Bi Zaman Stop Etme Durunca STOP ET.

şimdi arkadaşlar ben bunu nasıl çalıştırayım net bişey söyleyin uygulayım.peki ayak marşınla çalışırmı akü bitik olsa

şimdi arkadaşlar ben bunu nasıl çalıştırayım net bişey söyleyin uygulayım.peki ayak marşınla çalışırmı akü bitik olsa

Ayak Marşın Sağlamsa Çalışır Gaz Vermeden Ayak Marşına 2-3 Kere Bas Çalışması Lazım Eğer Çalışmazsa 5 Dk Bekle Gaz Vererek Ayak Marşına Bas.

Ama burda görmeden bişeyler söylüyoruz bujinden arızalanmış ola bilir yani herşey olmuş ola bilir.

motoru bugün çalıştırdım aküyü açtım bi baksam eksi kutup oksitlenmiş sıcak su döktüm bi güzel temizledim kazıttım sonra gres sürdüm kapattım şimdi kibrit.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar