mondial ramzey salcano pionner monero hangi chopper alsam

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sıfır alcam hangisini tavsiye edersiniz bakımlarını yaptığım zaman yolda bırakmayacak fazla param yok bütçek 2,5-3,5 mondial kullanıcısı fazla tabi kendi motorlarını önerirler lütfen tarafsız olalım bu motorların rutin bi hatası varmı alınca nerelerini japonla değiştireyim lastikler hariç....

Forumdan Uzaklaştırıldı
paran yetiyosa eğer mondial ile ramzey en son tercihin olsun derim ama kötü olduğundan değil o paraya o kadar mal olduklarından. güzelce bindikten sonra çinlilere de bişey olduğu yok korkma ama bunlar kaliteli mallar diyende yok zaten. sana kalmış gerisi...

listede yok ama keeway i değerlendir. Hatta bütçe uygunsa Regal Raptor ;)

Ama senin listenden moneroyu seçerdim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
yokmu yardım edecek

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:04 ----------

yoksa 3 kötü markayımı tercihen yazmışım borelli ledow nasıl yada yuki

yoksa 3 kötü markayımı tercihen yazmışım borelli ledow nasıl yada yuki

Son düzenleme:
sıfır alcam hangisini tavsiye edersiniz bakımlarını yaptığım zaman yolda bırakmayacak fazla param yok bütçek 2,5-3,5 mondial kullanıcısı fazla tabi kendi motorlarını önerirler lütfen tarafsız olalım bu motorların rutin bi hatası varmı alınca nerelerini japonla değiştireyim lastikler hariç....

cevap: Hiçbiri. Git ikinci el hyo 250 al

şimdi tuhaf gelecek ama bende chopper değil ama pıonner marka motosıklet var 4 sene ve yaz kış kullanıyom cokta memnunum hiç problemım yok motoruda gayet serı meğer bu motosıklet markasının aynı motora sahıp 3 farklı tarz motoru varmış sayet ben olsam memnunıyetımden ötürü tercıoh ederdım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar