sakalımızda var ama bilmiyorumm =)=)
usta sence bu motoramı yonelmeliyim cbf150 yemi pek memlun dielsin gibi ama aklımda vardı bu motor cbf 150 yoneldım ama aklımdada 250cc kaldı
sakalımızda var ama bilmiyorumm =)=)
Bende fuarda mondial yetkilisiyle konuştum race modeli 2 ay sonra gelecekmiş onu bekliyorum, ama gelmezse mr de çok hoşuma gitti motoru alınca düşüncelerini paylaşırsan sevinirim bu arada hayırlı olsun Allah kazasız, belasız ve cezasız sürüşler nasip etsin
Başka bir forumdaki yorumlarını okudum. İlk aldığında 4.vites 7000 devirde abartısız 138 km/h yaptım demişsin. Burada da 140'ı geçmiyor yazıyorsun. Demek ki 5. vites boşuna konulmuş.sakalımızda var ama bilmiyorumm =)=)
Başka bir forumdaki yorumlarını okudum. İlk aldığında 4.vites 7000 devirde abartısız 138 km/h yaptım demişsin. Burada da 140'ı geçmiyor yazıyorsun. Demek ki 5. vites boşuna konulmuş.Şimdi ben senin yazılarının güvenilirliğinden şüphe duyarım.
4. viteste 138 yapan alet, eğimli bir yolda aşağı doğru 140 yapıyormuş. İlginç...
;Şu an 600 km ye ulaştım ilk başlarda çok tereddütle yaklaştım ama beni şaşırttı gerçekten kısaca özelliklerini yazayım ben size
Motor :Çift Silindir, 4 ZamanlıSilindir Hacmi :249 cm³Silindir Çapı ve Strok :55x53Sıkıştırma Oranı :9.6±0.2:1Max. Tork :20.0 Nm / 6500 d/dMax. Güç :15 kw / 8500 d/dMax. Hız :120 km/hRölanti :1500±100Şanzıman :5 Vitesİlk Vites Oranı :2.846Son Vites Oranı :0.913Çalıştırma Metodu :Elden MarşlıSoğutma Tipi :Su SoğutmaYağlama Tipi :Yağ PompasıAteşleme Tipi :ECU Debriyaj Tipi :Islak Tip, Çoklu PlakaFren Tipi (Ön/Arka) :Çift Disk / DiskFrenleme Metodu (Ön/Arka) :El ile / Ayak ileÖn / Arka Lastik :90/90-18 / 130/90-15Yakıt Tankı Kapasitesi :18.5 lt ± 0.5 ltBenzin Tipi :# 93 ve üzeriAğırlık : 153 kgMax Yükleme Kapasitesi :185 kgBoyutlar U-G-Y (mm) :2180x800x1090Dingil Mesafesi :1510Akü :12V 9AhSigorta :12V 15A
şu an için performans konusunda çok memnunum fazla sıkıştırmamak kaydıyla geçenlerde bastım abartısız 7000 devirde (4. VİTES ) 138km ye ulaştım
gösterge ybr125 den alıntı EFI göstergesi 180km lik olması onu farklı kılan
çogu zaman ybr eye çok benzetiyorum ama bu daha kaslı tabii görüntü olaraak...servisden aldıgım ilk gün lanet ettim keşke almasaydım bir titreşim var acayip derecede ondan sonra garaja çektim malın üzerinde ne kadar vida varsa hepsi gevşek bu nasıl iştir dedim acaba ilk defa sıfır bir motor aldıgım için bilemiyorum ama bütün sıfır motorlar mı böyle acaba ?? neyse bütün vidaları elden geçirdim ondan sonra çıktım yola ses seda yok tamam dedim yanlız 3000 devirle 6000 devir arasında çok rahatsız etmesede özellikle kuyruk tarafında titreşim var onuda plakalıgı sökmek son çare diye düşünüyorum. ayrıca alışamadıgım tek bir nokta daha var oda fren sistemi yüksek hızda giderken gerçekten insanın tedirgin ediyor hafif bir dokunuşta hemen kitleyiveriyor arka fren ama ayarlanır heraldi oda onun haricinde gerçekten helal olsun mondial e böyle bir motoru beklemezdim YOLUNUZ HEP AÇIK OLSUN