hyoyu 10-15 km kullanmış ve mondiyi görüp sevmiş okşamış :mrgreen: biri olarak söylüyorum. 2. seçenek hyonun 2. el cometiyse kesinlikle mondi derdim. 5000TL ye 0 km çift silindirli, su soğutmalı, enjeksiyonlu, önü çift arkası tekdisk frenli motor alınıyo sonuçta. hiç titreşim olmasa 9000-10000 gibi bi rakam olur ister istemez. 5000TL çok az para demiyorum. ama ülkemizde böyle bi motosiklet için ideal bence. kuba 250 orta ayaklıklı racing de bu fiyattı galiba yanlış hatırlamıyorsam. benim gözümde bir artısıda naked olması herşeyi ortada. üzerine grenajla örtüp içine küçücük hava soğutmalı bi motor koyup yine bu fiyatı isteyebilirlerdi. (hyo gibi). alanlara hayırlı olsun. 2. elini düşünebilirim ama tabii ki öncelik zzr250 isterse dünyada tek kullanan ben oliim. ne yapiim hastayım makineye ninja 250 den bile daha iyi bence. aprilia hondayı hyoyu falan saymıyorum bile
![]()
ben kaporayı verdim, plaka ve ruhsat işlemleri tamam zamansızlıktan gidip alamıyorum, hafta sonu inşallah... hepimiz için hayırlısı olsun ..
plaka ruhsat dahil 4700 tl ye mal oldu.![]()
10-15km kullanmak yetmiyormuş demekki?..
Hyosung'ın motorunun küçücük ve hava soğutmalı olduğunu söylemek nerden baksanız bilgisizliktir.. V motor, çift silindir, sıvı soğutmalıdır Hyo'nun motoru.
V motorlar, sıralı silindirler gibi titreşim yapmaz. Ayrıca o minik dediğin motor 28 beygir güç üretiyor.
ben kaporayı verdim, plaka ve ruhsat işlemleri tamam zamansızlıktan gidip alamıyorum, hafta sonu inşallah... hepimiz için hayırlısı olsun ..
plaka ruhsat dahil 4700 tl ye mal oldu.![]()
Hyosung'ın motorunun küçücük ve hava soğutmalı olduğunu söylemek nerden baksanız bilgisizliktir.. V motor, çift silindir, sıvı soğutmalıdır Hyo'nun motoru.
V motorlar, sıralı silindirler gibi titreşim yapmaz. Ayrıca o minik dediğin motor 28 beygir güç üretiyor.
model : mondial.
beş para etmez.
o bir 3. kalite çinli.
1. kalite çinli ? hangisi oluyor.