Arkadaşlar Merhaba,
Ben de bir Mondial kullanıyorum ve fazla yakmasının dışında bir şikayetim yok.
Fakat servis sahibi arkadaşımı ziyaret ettiğim zamanlarda olumsuzluklarada şahit olduğum oluyor ve objektif bir şekilde konuya yaklaşarak izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
1- Servis sahipleri bizlerin nikahlısı ya da kölesi değil! yanlış anlaşılmasın ama bazı insanlar bir Motosiklet alarak dünya yı satın almış gibi davranarak,Servis'i küçümseyerek rencide etmekte! Bunu yaparken de orada mevcut insanlara dikkat etmeksizin. Bu gibi davranışları kimse tasvip etmez, Tabii servis sahibide.
2- Bneim şu ana kadar izlediğim, Mondial ürünleri arasındaki RS 151 en sorunlu Scooter! nedense bilmiyorum ama en çok şikayet bu Scooter dan gelmekte. Diğer Modeller hakkında açıkça sorulduğu taktirde tüm Servislerden makul ve mantıklı yanıt alınabilir. Yeterki istemesini bilelim ve sorun hasıl olduğunda SABIRLI olmalıyız

Satıcılara ( Bayi ) hangisi en iyisi diye sorduğunuzda, Tabii onların sattığı Marka ve Modeller!! onun için en doğru yanıt muylak suretle SERVİSTEN gelecek çünkü sorunsuz ürünleri ancak onlar tavsiye ederler.
Selamlar,
Özer