Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle hepinize iyi günler arkadaşlar siteye bugun kayıt oldum ve ne kadar yararlı bir site olduğunu gördüm hemen kafamdaki soruları danışayım dedim :queen:
Soruma gelince; Okula gidip gelirken servise veya dolmuşa vs. para vermek istemiyorum dolayısıyla kendime scooter almaya karar verdim hafta sonu birazda gezerim diye :bounce::cherry: bütçem 1000-2000 arası.yalnız bir-iki özellik lazım onlarda,
#2.eli ölü olmayacak mesela 1500 tl lik motor en az 1000 tl gidebilecek
#Hızlı gitmesin ama çok da yavaş gitmesin (2. kişi binicez)
Mondial in var (150 RF) tam benlik ama bugün sordum birkaç kişiye yok şans meselesi mondial , yok çin alacağına hiç alma filanda filan yani...
şimdi ben 1 sene binerim motora yani ayağımı yerden kessin diye motor sevgisi kanıma geçmez yani ilerde cc büyütmem :wiinkk:çok uzun yazdım acemiliğime verin
çin in halinden anlarım ama ha kırıldı ha kırılcak olmasın:cat:
Soruma gelince; Okula gidip gelirken servise veya dolmuşa vs. para vermek istemiyorum dolayısıyla kendime scooter almaya karar verdim hafta sonu birazda gezerim diye :bounce::cherry: bütçem 1000-2000 arası.yalnız bir-iki özellik lazım onlarda,
#2.eli ölü olmayacak mesela 1500 tl lik motor en az 1000 tl gidebilecek
#Hızlı gitmesin ama çok da yavaş gitmesin (2. kişi binicez)
Mondial in var (150 RF) tam benlik ama bugün sordum birkaç kişiye yok şans meselesi mondial , yok çin alacağına hiç alma filanda filan yani...
şimdi ben 1 sene binerim motora yani ayağımı yerden kessin diye motor sevgisi kanıma geçmez yani ilerde cc büyütmem :wiinkk:çok uzun yazdım acemiliğime verin
çin in halinden anlarım ama ha kırıldı ha kırılcak olmasın:cat: