mondial mct 250 almak istiyorum

arkadaşlar bu modelden almak istiyorum acaba 2.el olarak mondial bayisinde bulabilirmiyim sahibindende yok yaşadığım yerde belki bayide vardır varsa nekadardır birde kredi kartına peşin fiyatına kaç taksit yapabilirler

Mondial getirmiyor artık bunu, iyi ki de getirmiyor. Eski bir mct kullanıcısı olarak da kararını tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim. Alma üzülürsün başka motorlara bak.

Mondial getirmiyor artık bunu, iyi ki de getirmiyor. Eski bir mct kullanıcısı olarak da kararını tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim.
hoşuma gitti babam chopper tarzı istiyor kanuni tiğerde olabilir ama tek silindir mondial bayisinde 2.el yokmudur hani eskiyi getirip yeniyi alanlar var bu eskileri orda satmıyorlarmı belki mct yi verip üst model alan olmuştur

kanuni tiger ve mct'den uzak dur başına iş alırsın titreşim arıza şu bu tekrar diyorum sırf görüntüsüne bakıp motor alınmaz, tabii biblo niyetine kullanmak istemiyorsan.

regal raptorler nispeten daha iyi, ama çok memnun kalacağın, yıllarca kullanıp sonra rahatça satabileceğin bir motor arıyorsan da biraz para biriktirip ikinci el GV 250 en sağlıklısı olur.

Ben iki tane aldım sattım. Bütçen ne kadar bilmiyorum ama temiz bir gv250 almanı tavsiye ederim.

sen hiç mondial 250 mct kullandın mı?kullan ve gör,ben kullandım lanet olsun dedim ama seven de seviyor işte

Ya arkadaş hiç mct kullanmayan yada hurda mct alıp ona göre mukayese ediyorsunuz. Ben 20.000km yol yaptım mct ile çoğunda zun yol en son mayısta Çanakkale, Altınoluk, izmir ve Kuşadası ve istanbul hiç bir sorun yaşanmadı. Hala garajimda duruyor mct daha sonra honda nc 700x aldım mct den daha iyi çünkü aksesuarları dahil 30.000bine yaklaştı maliyeti aynı yolu yaptım yeni geldim. Ama mct farklı keyif .Şu ana kadar 4 uzun yolda hiç sorun yaşamadım. Ben temiz ve bakımlı mct yi tavsiye ederim.

Ben ilk mctyi aldım orjinal kazasız diye sattılar, araç arka kısmından kazalı çıktı sonra onu yarı fiyatına satıp başka bir tane aldım o motorda aşırı titreşim ve sürekli sorun çıkardığından ve yakıt sarfiyatının yüksek olmasından dolayı geri sattım. Temiz kullanılmış bir mctyi ancak 3000 tl civarında alabilirsiniz ve 259cc olmasından dolayı vergi dilimi farklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar