Mondial MCT 250 alınır mı

Yazın motor almayı düşünüyorum aslında cb250r düşünüyordum ama ilk motorum olacağı için ve öğrenci olduğum için bi süre önce daha ucuz motorlara yöneldim araştırırken bu motora denk geldim 2010 modelin üstü olmaması beni korkuttu onun dışındaysa eskiden sahip olduğum chopper sevdam tekrar gün yüzüne çıktı bundan önce yine mondialin xtreme max 200 modelini düşünüyordum sizce ne yapmalıyım ekspertizini falan düzgün yaptırdıktan sonra bana sorun çıkarabilir mi motorun yaşlı olması beni çok korkutuyor
Mondial 250 mct hakkında | DonanımHaber Forum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Mct saçma derecede dayanıklı çıktı, ben İstanbul'da ara ara bir kaç Mct'ye denk gelmiştim, hepsi cıncık gibiydi. Yine de eski model bir Çin motoru almak büyük risk.

Mct saçma derecede dayanıklı çıktı, ben İstanbul'da ara ara bir kaç Mct'ye denk gelmiştim, hepsi cıncık gibiydi. Yine de eski model bir Çin motoru almak büyük risk.
Hocam 100 kilometrede 5 litre civarı yakıyormuş bi adam gördüm şimdi daha az yaksın diye motoru tek karbüratöre düşürmüş motor performansını ne kadar etkiler bi bilginiz var mı

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hocam 100 kilometrede 5 litre civarı yakıyormuş bi adam gördüm şimdi daha az yaksın diye motoru tek karbüratöre düşürmüş motor performansını ne kadar etkiler bi bilginiz var mı
Teknik konulardan çok anlamam, anlamadığım için de seni yanıltmayayım. Lakin fazla yakan bir motor tek karbüratöre düşürülüyorsa benim mantığım performansın düşeceği yönünde. Hele ki düşük cc, düşük kuvvette ve çift silindir makinede o performans düşüşü size saç baş yoldurabilir. 5 lt/100 km günümüz enjeksiyonlu makinelere göre ciddi bir rakam. Yine de teknik konulara benden daha hakim arkadaşlar daha doğrusunu söyleyeceklerdir.

Teknik konulardan çok anlamam, anlamadığım için de seni yanıltmayayım. Lakin fazla yakan bir motor tek karbüratöre düşürülüyorsa benim mantığım performansın düşeceği yönünde. Hele ki düşük cc, düşük kuvvette ve çift silindir makinede o performans düşüşü size saç baş yoldurabilir. 5 lt/100 km günümüz enjeksiyonlu makinelere göre ciddi bir rakam. Yine de teknik konulara benden daha hakim arkadaşlar daha doğrusunu söyleyeceklerdir.
Çok sağ olun hocam eski model olmasını da yeniden gözden geçirip ona göre bi karar vereceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar