Hangi Çin menşeili markanın iyi olduğunu yazın diye bir daha söyleyeyim o zaman

Şaka gibi. Bu motosikletlerin üstünde yazan markalara aldanmayın öyle markalar aslında yok zaten bu motorlar Çinde ana üretici olan 3-5 tane fabrikadan çıkıyor ülkemize üzerlerindeki stickerlarla ya tam montajlı geliyorlar ya da parça parça gelip burada birleştiriliyor. Fason üretim gibi düşünün. O yüzden marka bazında değil model bazında yorum yapın. Bilginiz eksik ama hala altını doldurmadan enteresan enteresan yorumlar yapıyorsunuz.
Ben de kendime has son bir yorum yapayım Çin malı bir motorun nasıl olduğunu anlamak için onu çalıştırmam sürmem bile gerekmez. Bir kaç dakika incelemem yeterli. Ne tür bir motor olduğu anlaşılıyor hemen zaten.
Yok çanakkaleye giderken yolda kalmış.. Diğer marka ve model motorların yolda kalmama garantisi var mı? Ben 2013 model range rover evoque si4 ile tatile çıkarken daha istanbul il sınırından çıkamadan yolda kaldım mesela o nasıl olacak? Radyatör hortumu kaçırıyormuş. 100 liralık bir problem. Range Rover kötüdür almayın gibi bir tümevarım yapamam herhalde?
Mondial iyi midir gibi bir soru da olamaz aslında çünkü dediğim gibi çakma bir markadır mondial bu yüzden marka değerlendirmesi değil model değerlendirmesi yapmak gerekir. Bir Hondayı konuşuyor olsaydık veya Yamahayı evet genel bir üretim kalitesi söz konusu olabilir ve genelleme yapılabilir ama mondial diye kendi markasına özel modeller üretmeyen Çinden gidip fabrikadan model seçen ve üstüne de mondial etiketleri vurulan bir marka için bu değerlendirme saçma olur. Uğur motorlu araçlar yetkilileri sorunsuz ve düzgün modeller seçiyorlar ve Türkiyeye getiriyorlar genelde onu söylemek istemiştim bu konuya verdiğim ilk cevapta.