MondiaL |m vé- ßén xD

evet .. Ben ve motorum..

Yorum Lütféénn... : )
Bu arada kaskım varda resim dolayısıyla çıkarttım.

yakışmıs hayırlı olsun allah kaza bela vermesin,sen 150 zc almamışmıydın yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum:silent:

yakışmıs hayırlı olsun allah kaza bela vermesin,sen 150 zc almamışmıydın yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum:silent:

Çok teşekkür ederim abi.. : ) yok abi ben 151 rs almıştım. sen yanlış hatırlıyosundur herhalde.. : )

diğer kötü yorumda bulunanlar seni 14 yaşında duyunca ufak tefek bişe sandılar galiiba:D:D o yüzden o kadar tepki çektn:D bu arada ii çıkmışın...

diğer kötü yorumda bulunanlar seni 14 yaşında duyunca ufak tefek bişe sandılar galiiba:D:D o yüzden o kadar tepki çektn:D bu arada ii çıkmışın...

:D:D:D:D evet abii.. Bende öle tahmin ediorum :D:D yaş kücük ama ne bilim boy... kazık.. : ) : )

kardeşim hayırlı olsun...
aman dikkat deyim!!! polislere dikkat et yakalanırsan 600+239dan bi839ytl..

Kaskını taktınmı deli dolu hareket yapmadınmı motorda abartı bişey olmazsa takılan polis olmaz:)

slm kardeşim öncellikle hayırlı olsun kazasız belasız kullan daha önceki forumlardada okumuştum 14 yaşında motor alcaksın die sana baya bi yüklenmişlerdi önemli olan bence motosiklet tutkusu herkes heveslenmez böle şeylere tabi sizin dedikleriniz cok doğru şeyler ama arkadaş kendine güvenio bu konuda demekki bende 15 yaşındayım bende mondıal 151 rs alıcam 1 2 ay içinde allah izin verirse herkese iyi akşamlar kazasız belasız günler diliyorum...

Trafiğe dikkat et ben daha 3 ay önce ceza yedim şimdi babamın kontrolünde biniyorum motora..

ben zaten trafiğe cıkmayı düşünmüyorum sanıyorum bu arkadaşında öle bir düşüncesi var gebzede 15 yaşındaki cocuk motor kazasında ölmüş soğudum biraz valla :pale:

iyi güzel alın motorda motoru aldıktan sonra ilk baş trafiğe çıkılmıyor mahalle içlerinde gezmekle başlınıyor sonra sıkılıp anayola çıkılıyor daha sonra yaptığınızn yanlış olduğunu anlayıp ve birazda baskı olunca motoru park ediliyor ve ehliyet bekleniyor ve bişi daha söliyeyim en kötü yanıda ehliyeti beklemek nerden mi biliyorum kendimden :D
15 yaşında aldım motorumu şuan 17 bitti ehliyete sayılı günler kaldı 2 yıl bekledim 1 aymı bekleyemicem diye avutmaya çalışıyorum kendimi ama geçmiyor günler ...
neyse bence motoru almadan önce yaşınızı bekleyin ehliyet alın sonra keyifle ve polis çıkacak diye tedirgin olmadan bimin motorunuza
iyi akşamlar...

doğru diosunda kardeş ben 2 sene daha beklersem ölürüm burda adamlar plakasız gezio valla onlara neden bişey denmio anlamıyorum ben bide bütün herşeyini yapcam tabi ehliyet haric ama kafama kask gecircem bir tane öle gezerim zaten kask gerekli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar