Mondial-Kanuni-Çelik...?

Herkese Selamlar...

Ben bu güzel forum sitesini daha yeni gördüm.Sitenizde bazı bilgiler edindim.Ama herkes farklı bişey diyor ve bu benim daha çok kafamı karıştırıyor.Kısıtlı bütcem olduğu için hem 0 model hemde iyi bir cup modeli almak istiyorum.Şimdi size sorularımı yönelticem..

1)Kanuni Cup 100 ile Kanuni Elite 100 arasındaki fark nedir?Yani niye elite daha pahalı?(hatta cup 100ün max. hızı eliteninkinden yüksek olmasına rağmen..)

2)Mondial 100 UKH, Mondial 100 KM, Kanuni Cup 100, Kanuni Elite 100, Çelik Cup 100..Bu modellerden birini almak istiyorum sizce hangisi en iyi?

Bu sitede genellikle başka markaların cupları öneriliyor ama fiyatları yüksek.Ama benim yazdıklarımın hepsi 1600tl civarı hemde 0 model.O yüzden bana hondayı tavsiye etmenize gerek yok. Alırsak bunlara kaldık anlıyacağınız...

Şimdiden herkese teşekkürler..Saygılarımla..:)

Son düzenleme:
mondi de devir saati yok ve arka fren boşluğu ayarını tutturmak zor. ama en uygun fiyatlısı mondial. ayrıca 1600 e 12 taksit peşin fiyatına

Anladım arkadaşım sağolda burdakilerin hepsi uygun fiyat ben en uygununu değil benim yazdıklarım arasında en iyisini sordum.Yani sonra kötüye kalmıyalım.:)

kanuninin fiyatı 2000 lira istersen bir bak sitesine.

iyi moto istiyorsan yamaha cryptona yada honda innovaya bak . onlar pahalı dersen çelik al.

söylediklerin arasında en iyisi kanuni elite mondiale bulaşma çeliği bilmiyorum ama mondialden daha iyidir.elitede süper değil ama söylediklerinin arasında en iyisi:cat:

Motosikleti
ZX12R
ben alıcek olsam önce kanuni ye bakarım..

sonra mondial en sonra da çelik.. ama ben CUP almam..

honda innovalar da 4.200 liracık.... ingiliz üretimi enjeksiyonlu .. 100 km de 1,5 litre
yakıyor...

en iisi sen kanuni al... ben mondial kullandım ama kanuni hem daha seri ve guclu hem de daha albenili... kanuni den sasma...

Arkadaşlar çok sağolun benimde aklımda kanunideydi. Şimdi ben kanuni cup100 mü yoksa elitemi alsam?..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 PM ----------

honda innovalar da 4.200 liracık.... ingiliz üretimi enjeksiyonlu .. 100 km de 1,5 litre
yakıyor...

Arkadaşım sana göre belki ''cık''tır ama ben 1500-2000 arası bişey arıyorum...Ama onlar Hondalar kadar kaliteli değildir bunun farkındayım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar