Mondial Drift Yedek Anahtarr ??

İyi akşamlar herkese yarın kısmetse ilk motorum olacak 2013 model drift alacağım bugün gittik gördüm motoru halamın oğlu kurye onunla gittim bindi gezdi geldi beğenmiş motor iyimiş. Park halindeyken sağa yatmış sinyalleri değiştirmiş. Sinyaller uyumlu değil onları sağ ön ve sağ arka olarak satılıyor dimi ? Aynaları yok ayna alıcam izmirde oturuyorum nerden temin edebilirim. Yedek anahtarı kırılmış yedek anahtar yaptırmak için nereye gitmeliyim acil yardımmm lütfennnn :silent::silent:

Sinyaller bulunur değiştirilir o çok sorun değil. Yalnız ayna olmamasına takıldım ben. Kullanıcısı apaçi olup aynayı sökmüş olabilir. Bu da demek oluyor ki motor yıpranmış, hırpalanmış, hor kullanılmış olabilir. Bu ayrıntılara dikkat et.. Bi sor bakalım aynası neden yokmuş ?

abi park halindeyken düşmüş ya biri kırıldı sanırım ondan bitanesi var istersen dedi ama bitaneyi napıcam ben alıcam takım :mrgreen: motorun yedek anahtarı yok mondial servisine mi gidip sorsam yaparlar mı nasıl olur bu iş ?

Her aynasını cıkartan hor kullanıcak diye bişey yok. Normal anahtarcılarada sor yapan olur elbet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar