Mondial drift fren sorunsalıı

Merhaba
Mondial 125 mh driftim var çok memnunum motorumdan ybr cbf gibi motorlara nazaran biraz daha dengesiz virajlarda ve slalomda ama motoruma uyum sağladım limitlerini biliyorum ama bi türlü ısınamadığım sorunu var lastik ne kadar güzel olursa olsun aşırı dandik frenleri var yani motoru yapıp biz buna fren koymayı unuttuk demişler sanki o kadar nalet ilkte sadece benim motorumda böyle oluyor, bakım yaptırmam gerektiğini düşünüyordum ama onu satıp Bi süre sonra yine Drift aldım, arkadaşımın motorunu kullandım aynı tas aynı hamam bu durumu nasıl iyileştirebilirim motoruma başka (frenleri güzel tutan) bir motorun kaliper, disk, merkezini takabilir miyim, uyum sağlar mı, randıman alır mıyım?

Eminim birçok Drift kullanıcısı kardeşim bundan şikayetçidir hele ki genç kardeşlerim çünkü A1 de bütçesi dar olan adamın uğrayacağı ilk liman Mondial Drifttir yani motor çok güzel hor kullanmaya da geliyor efendi efendi takılırsan az yakıyor, güzel kaçıyor, uzun kmler götürüyor, parçası çok ucuz komik fiyatlara rektefiyeden çıkıyor frenleri de güzel olsa tadından yenmeyecek

Motosikleti
D400
Hiç bir ustaya götürdün mü?

Drift ile 1 kere manisaya gitmiştim bana frenler yeterli gelmişti.

İyi bir balata ile değiştirsen? Balata var, disk var zaten birbirine sürtünen. Balatayı değiştir, yetmezse fren hidroliği ekleyip maneti sertleştirsen işini görür belki? Çok da sert olması iyi değil.

Drift balatası diğer motorların balatasına benzemiyor hangi balatayla değiştirebilirim internette bulamadım

Motosikleti
Mt25
Arch Fren Balatası güzel. Yeşil kampana balatası. Daha önce kullanmıştım gayet memnundum.

Benim motorumda Monero(çin ve düşük kalite) marka balata vardı, EBC taktım abartmıyorum %25-30 ön frenimi geri kazandım. Tavsiyem balatayı iyi bir markayla değişip kaliper pistonlarını temizleyin, hidrolik yağını da değişirseniz iyi bir fark olacaktır diye düşünüyorum.

Cevabınız için teşekkür ederim umarım işe yarar ama drifte uygun ebc fren balatası bulamadım

Dün benim driftin ön ve arka frenlerini değiştirttim önceki gün yaşadığım kazadan sonra. Aga böyle bir fren yok daha öncesinden biz hiç fren yapmıyormuşuz dedim motor hem duruyor hem gidiyor, yavaşlıyorsun duruyor, duruyorsun duruyor, kalkıyorsun gidiyor, basıyorsun duruyor, dokunuyorsun yavaşlıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar