MONDIAL DESTEK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mondialdestek hoşgeldin, sizin bize yardımcı olmak amacıyla sitemize geldiğiniz için teşekkür ederiz. bende bir hafta önce 150zat aldım benimde size ilk sorum alarm olacak bende motorumu evimin önünde bırakıyorum ve üçüncü katta oturuyorum motoru çalsalar ruhum bile duymıyacak onun için bende alarm taktırmaya mecbur olduğumu düşünüyorum her akşam kendimi hırsızlara davetiye bırakmış gibi hissediyorum, alarm konusuna bi çare bulabilirseniz mondial kullanıcıları olarak çok memnun oluruz yardımlarınızın devamını dilerim hoşçakalın :cat:

MondialDestek Günaydın,
125 KT motorsikletimi yan sehpaya alamıyorum sehpa çok yataylık yapıyor ve motor sehpa üzerinde durmuyor zemin düz bile olsa
Fabrikasyon bir problem mi var yoksa benim motorumda bir ayarsızlık mı var ?

herkese günaydın
arkadaşlar alarm konusu hakkında görüşmeler yapıldı. motorlarınıza alarm taktırabilirisiniz. ancak ilerleyen zamanlarda alarmdan kaynaklı bir sorun çıkmaması lazım. alarm garantiyi etkilemiyecek ondan kaynaklı olup motorda elek. ve elektronik bir arızaya sebebiyet vermemesi lazım.

mondial50tt' Alıntı:
mondialdestek yanış anlama ama reklamlarda bol ucuz parca deniliyo ben 1-2 parca sordum örn; motorun altındaki plastik koruma 25ytl bana fazla geldi birde servisler bakım ücretlerini kendi kafasından mı belirliyor ben birine sordum 25ytl dedi diğeri 30 ytl dedi :silent: :silent: :silent: tskkurler

bütün servislerin yedek parçayı aynı fiyatdan satmaları gerek. fiyatlarda oynama yapılamaz. yedek parça fiyatları servis olma yetkisi olan herkese bayi alış ve bayi satış olarak düzenlenip gönderilmiştir. parça satış fiyatını servis belirleyemez.

Dvorak' Alıntı:
MondialDestek Günaydın,
125 KT motorsikletimi yan sehpaya alamıyorum sehpa çok yataylık yapıyor ve motor sehpa üzerinde durmuyor zemin düz bile olsa
Fabrikasyon bir problem mi var yoksa benim motorumda bir ayarsızlık mı var ?

evet 125 kt modellerinde böyle bir sorun mevcut. fabrikasyon hatasıdır.

Peki bu hatayı gidermeye yönelik ne yapabiliriz ? değiştirecekmiyiz ? servis ücretsiz mi yapacak bu konu hakkında neler yapabilirim ben acil olarak değiştirmeyi planlıyorum bakkaldan sigara almaya gidicem orta sehpaya alıyorum motoru bu konuda acil çözüm rica ediyorum..

Bu sayfayı geç gördüğüm için kızıyorum kendime.Tebrik ederim Uğur'u.Bu yakışırdı işte Mondial'e.
Zamanında bu firmayı haksız yere kirletmeye çalışanlar ve rakipler hizmet görsün işte..
Mondial destek:Ben Sevpa dan çok memnunum,+ motordan da memnunum,bir kez ayaklık müşiri arızalandı 3 gün içinde geldi ve değiştirdiler.Bence bu fiyata alınabilecek en iyi scooter..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese günaydın
arkadaşlar alarm konusu hakkında görüşmeler yapıldı. motorlarınıza alarm taktırabilirisiniz. ancak ilerleyen zamanlarda alarmdan kaynaklı bir sorun çıkmaması lazım. alarm garantiyi etkilemiyecek ondan kaynaklı olup motorda elek. ve elektronik bir arızaya sebebiyet vermemesi lazım.

slm mondialdestek
alarm takılmasına izin verdik dediniz , peki şimdi ben servise gitsem desemki bööle bööle ben alarm taktırıcam ama garantim bozulmıcakmış - tak abicim benim makinaya bi alarm ....
servisteki ustanın muhtemel vereceği cevap :" - bizim ööle bişeyden haberimiz yok alarımı taktımmı garanti bozulur kardeş" olma ihtimali çok yüksek....

bu durumda yapmamız gereken nedir ??? o arkadaşa nasıl anlatacağız bunun garantiyi artık bozmadığını ???

teşekkürler.... :cat:

mertmertmert' Alıntı:
herkese günaydın

slm mondialdestek
alarm takılmasına izin verdik dediniz , peki şimdi ben servise gitsem desemki bööle bööle ben alarm taktırıcam ama garantim bozulmıcakmış - tak abicim benim makinaya bi alarm ....
servisteki ustanın muhtemel vereceği cevap :" - bizim ööle bişeyden haberimiz yok alarımı taktımmı garanti bozulur kardeş" olma ihtimali çok yüksek....

bu durumda yapmamız gereken nedir ??? o arkadaşa nasıl anlatacağız bunun garantiyi artık bozmadığını ???

+1 çok doğru.

mertmertmert' Alıntı:
herkese günaydın

slm mondialdestek

HER BÖLGENİN BÖLGE SORUMLULARI VAR
SERVİSLERİNİZİNDE BUNDAN HABERLERİ VAR
EĞER SERVİSLERİNİZDE BÖYLE BİR DURUM ÇIKARSA HEMEN BÖLGE SORUMLULARINI ARASINLAR SİZE VE SERVİSLERİNİZE YARDIMCI OLURLAR

EĞER SERVİSLERİNİZDE BÖYLE BİR DURUM ÇIKARSA HEMEN BÖLGE SORUMLULARINI ARASINLAR SİZE VE SERVİSLERİNİZE YARDIMCI OLURLAR

mondialdestek' Alıntı:
ARMAGEDON' Alıntı:
benim kilometre göstergelerininde sadece kadran ışıkları (kırmızı) yanıyor sebebi şimdiden tşk cevabımı alamadımda :king:

KADRANIN ÜST TARAFINDAKİ AMPULLERİN YA KABLUSU ÇIKMIŞ (ŞASE ALMIYOR) YADA HEPSİ BİRDEN BOZULMUŞ. EN YAKIN SERVİSE GİDİP GÖSTERMENİ TAVSİYE EDERİM
teşekürler cevap için :cat: :cat:

Dvorak' Alıntı:
Peki bu hatayı gidermeye yönelik ne yapabiliriz ? değiştirecekmiyiz ? servis ücretsiz mi yapacak bu konu hakkında neler yapabilirim ben acil olarak değiştirmeyi planlıyorum bakkaldan sigara almaya gidicem orta sehpaya alıyorum motoru bu konuda acil çözüm rica ediyorum..

GÖRMEDEDEN BURDAN YORUM YAPMAM DOĞRU OLMAZ ARKADAŞIM
SERVİSİNE GİT GARANTİLİ YADA GARANTİSİZ RAPOR HAZIRLATTIR BUNU BÖLGE SORUMLUSUNA FAKS ÇEKTİR (MEHMET BEY) FABRİKAYA DEĞERLENDİRİLSİN EĞER HERHANGİ BİR ŞEKİLDE SORUN ÇIKARSA BANA MAİL AT

mondialdestek' Alıntı:
ok! dostum sağol.Mondial'i seçtiğim için memnunum bunu da ayrıca belirteyim.Zor bir misyon üstlenmişsin,başın ağıracak böyle sorularla ancak bu mondialcilerin ihtiyacı olan önemli bir eksiklikti.Cevapların geldikçe işin de azalacaktır,formu gezenler örnekler bulacaktır kendilerine.
Seni ve firmanı kutluyor ve başarılar diliyorum...

teşekkürler
eğer hep beraber olursak aşamıyacağımız sorun olduğuna inanmıyoruz
bu sektörde yeniyiz amaç sizlerle büyümek

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mondialdestek,

selim bey
peki bize istanbul da alarm taktırabileceğimiz profesyonel bir yer önerebilirmisiniz ?
çünkü servislerimiz alarm konusunda çok bilgili değil. ilerde yanlış montajdan kaynaklanan bir sorunda canımız yanmasın.

ayrıca servislerin tümüne alarm hususunda ; artık alarmlar garantiyi bozmayacaktır şeklinde bir bildiri geçmeniz gerekmezmi ??

teşekkürler.....

eğer öyle bir yer önerirsem diğer servisler haksızlık yapıldığı inancında olabilirler bunu burdan değilde bölge sorumlularına danışabilrsiniz ama alarmlarınızı mutlaka yetkili servislerde taktırın
bölge sorumlularınıza mondıal/nazilli yi arayarak ulaşabilrsiniz
hangi şehirde oturduğunuzu söyleyin sizi bölge sorumlunuza aktarırlar

alarm taktırmak evet garantiyi bozmayacak ama alarmdan kaynaklanan bir arıza olmaması lazım arkadaşlar (servislere bilgi verilmesi yönündeki fikrini değerlendirmey sunucam sağol)

Teşekkürler mondialdestek alarm konusuna bu kadar kısa sürede el atmanız çok iyi bir başarı.
Tüm mondial kullanıcılarının özellikle 151 rs kullanıcılarının taktıracağı alarm hayırlı uğurlu olsun mondialdestek beyefendiyi saygıyla selamlıyorum :cat:

selim bey buradan "ön"-teknik destek sağlayabildiğiniz için teşekkürler. benim de canımı biraz sıkan iki sorunum var. birincisi yaz günlerinde dahi sabah saatlerinde çalışma konusunda problem yaşıyordum. havalar soğuyunca daha büyüdü. yazın ilk marşta çalışıyor ancak yola çıkmak için belirli bir süre beklemek gerekiyordu. beklemeyip yola çıkarsam da devrin ilk azaldığı anda stop ediyordu. hava soğukken ise ilk marşa -jigle açık- basınca marş alıyor ancak gaz verince biraz devir alıp stop ediyor. ısınasıya kadar biraz bekliyor ve yola çıkıyorum ancak kırmızı ışıkta trafik sıkıştığında vs. gazı tamamen kesersem stop ediyor. bu aşağı yukarı 5-6 km. böyle devam ediyor daha sonra düzeliyor. neden kaynaklanıyor olabilir?
ikinci sorunum ise titreşimden dolayı yan sehpayı tutan vida sık sık gevşiyor ve yan sehpa stop özelliği bu gevşemeden dolayı yolda ilerlemekteyken devreye giriyor böylece de giderken stop etme gibi tehlikeli bir durum ortaya çıkıyor. bu özelliği iptal etmek mümkün müdür, mümkünse garantiye herhangi bir etkisi olur mu?
şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar bi ara asya sayfasındada sorunlarınıza yardımcı olacagım diyen bi yetkili arkadaş vardı ama 1-2 gün sonra kayboldu umarım mondialdestek'i uzun zamanlar bu sayfalarda görürüz,asya kullanıcısı olmama rağmen bazı konularda bende bilgi sahibi olurum.

mondialdestek kurduğun sanal desteği verdiğin fikirlerle gerçeğe dökebilirsen ne mutlu bize,benim sorum bu motorların karbüratör sorunu olduğu iddaa ediliyor ,fazla yakıt,stop etme gibi şeylerde buna bağlanıyor,zat modeline has böyle bir sorun tespit edildimi,2. sorum ise eksantrik bilye ,kayış gibi hayati önem taşıyan parçaların stoğunuzda niye bulunmadığı ,bu sebeblerden yatan bir sürü zat mevcut ,halıyle 2000-3000km !de servis önünde yatan gıcır motorları görmekte insanı biraz tedirgin kılıyor.Açıkcası henuz motoruma güvenip avrupa yakasına bile geçmediğimi ,gazteli kopan ve motorunu iterek götüren arkadaslarımı gördükçede zat ı kısa gezilerin mopeti olarak görmeye başladığımı belirtmak isterim.Günlük hayatımda hatrı sayılır bir markanın 4*4 modelini kullanan ve dolayısıyla motoruda sorun yaşamak için değil rahatlık için alan bir kişi olarak bu motoru mahallenin bakkalınamı satıp sırf japonmopedi diye onmilyarmı verelim yoksa düzgün servislerde ilgili ustalara periyodik bakımlarımızla mutlu mesut zat 150 'ye devam mı edelim

151 rs ve 151rsi deki arka disk frenleri mondial 50tt ye taktırmak teknik olarak mümkün mü :pale: güvenli sürüş acısından iyi olur :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar