- Konu Yazar
TÜM MONDIAL KULLANICILARI ŞİKAYET VE İSTEKLERİNİZİ BİLDİRİN YARDIMCI OLALIM
benim kilometre göstergelerininde sadece kadran ışıkları (kırmızı) yanıyor sebebi şimdiden tşk :cat:mondialdestek' Alıntı:hoşbulduk
amacımız sizlere daha iyi hizmet sunmak
kahraman34' Alıntı:mondial destek 151 rs ile 151 rsi veya as150t modelleri arasındaki fark nedir motor güçleri aynımıdır yoksa farklımıdır.
motorinn' Alıntı:Birkaç şey de ben söylemek isterim.
1-Yeni aldığım motorumun far ampülü kesti.12v 18/18w servise sordum yok dedi,piyasada da yok nasıl temin edebilirim.
2-Hava filitre girişlerine montajda konması gereken süngerleri servis sınırlı sayıda gelmesine rağmen (motor adedine göre)ricaen taktı (yarıya bölerek).Sünger olması gerekiyor mu?Tam mı olacak?
3-Motoruma alarm taktırmak istiyorum garantiden çıkar mı?
4-Siperlik (ön cam)takmak istiyorum.Ayna kablolarını kesip kısa devre yapabileceği için elk.garantisi biter diyorlar.Takarsam,ordan bir zarar görmezse(başka yerden olursa)garanti durumu ne olur?
Şimdilik bu kadar.İlgi için tşk.
mondialdestek' Alıntı:motorinn' Alıntı:Birkaç şey de ben söylemek isterim.
1-Yeni aldığım motorumun far ampülü kesti.12v 18/18w servise sordum yok dedi,piyasada da yok nasıl temin edebilirim.
2-Hava filitre girişlerine montajda konması gereken süngerleri servis sınırlı sayıda gelmesine rağmen (motor adedine göre)ricaen taktı (yarıya bölerek).Sünger olması gerekiyor mu?Tam mı olacak?
3-Motoruma alarm taktırmak istiyorum garantiden çıkar mı?
4-Siperlik (ön cam)takmak istiyorum.Ayna kablolarını kesip kısa devre yapabileceği için elk.garantisi biter diyorlar.Takarsam,ordan bir zarar görmezse(başka yerden olursa)garanti durumu ne olur?
Şimdilik bu kadar.İlgi için tşk.
1- yedek parça depolarımızda mevcut. servisine git rapor hazırlasınlar hemen gönderelim
2-zaten motor gönderilirken süngerli gönderilir ama ihtitaç olur diye biz yedek de gönderiyoruz. teknik servisinizin kararı doğrultusunda eğer havayı çok kesmiyorsa yarımda koyulabilir. ama her motor sayısına eşit orantıda sünger gönderilmiştir
3-evet garant,den çıkar
4- evet elek. garantisinden çıkar