MONDIAL DESTEK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
puma007' Alıntı:
mondial destek köstek oldu gitti :mrgreen:
bu çin mallarına güvenmeyin arkadaşlar ben de alacaktım mondial ama artık vazgeçtim
alın babalar gibi honda yamaha uğraşmayın çileyle dertle..hırsıza para vereceğime zengine veririm daha iyi

Arkadaşlar anlık kanılara varmayın. Ben bunun gerçek Mondial destek hattı olduğuna inanmıyorum. Ciddi bir firmanın yöneticisi "arkadaşım şuraya bak buraya bak, senli benli konuşmaz" unutmayın. Ciddiye almak gerekirse Mondialin gerçek sitesi altında olmalı destek hattı. Bu kadar kendine güvendiğini belirten bir firmaysa belkide kendi siteleri altında cesurca forum açan ilk firma olurlar ki ben Mondiali sadece Uğur soğutma var diye arkasında aldım.

Bu arada sevgili puma007 insanları zan altında bırakacak hırsız arsız tabirleri kullanmak bence haksızlık. Adam malını bu fiyata getiriyor satıyor ve arkasında da durmaya çalışıyor. Hırsız arsız yakıştırmaları bence ağır. Marka tercihi konusunda herkezin kendi iradesi var insanlara itham etmeyelim.
Sevgiler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamlar ben ıkı gunluk motorcuyum mondıal 150 kn aldım ama vırajlarda arka lastık kayma yapıyor halbukı geniş yapmışlar sorun bendemı yoksa motordamı fazla hızlı gıtmıyorum arkadasım uzerınde kaygan bı madde bulundugunu soyluyo ılerıde gecermiş ne derece dogrudur ??

Merhaba

Merhaba herkese öncelikle ben yeni kjatıldım motorsiklet dünyasına. İlk olarak bir arkadasımdan 2.el 3200 km de MONDIAL 125MT aldım. Bunun bakımları yada nasıl bir motor oldugu konusunda bir bilgim yok. Kiştapçığıda kayıp oldugundan aldıgım gibi biniyorum. Detaylı bir bilgi yada bir PDF dosyası falan internet üzerinde varsa link verirseniz sevinirim. AYrıca 125MT aceba nasıl bir motor daha önce kullananlardan olumlu yada olumsuz bir bilgi alabilirsem sevinirim.

Çok teşekkürler.

ninya' Alıntı:
Merhaba herkese öncelikle ben yeni kjatıldım motorsiklet dünyasına. İlk olarak bir arkadasımdan 2.el 3200 km de MONDIAL 125MT aldım. Bunun bakımları yada nasıl bir motor oldugu konusunda bir bilgim yok. Kiştapçığıda kayıp oldugundan aldıgım gibi biniyorum. Detaylı bir bilgi yada bir PDF dosyası falan internet üzerinde varsa link verirseniz sevinirim. AYrıca 125MT aceba nasıl bir motor daha önce kullananlardan olumlu yada olumsuz bir bilgi alabilirsem sevinirim.

Çok teşekkürler.

hayırlı olsun motorun.
3200km deki motor rodajını tamamlamıştır. önceki sahibi periyodik bakımlarını yaptırdıysa 4000km ye kadar bakım yok. 4000km de servise götür sadece.
onun dışında 125mt performansı biraz düşük ama scooter için yeterli. yakıtı 151rs lere göre biraz daha düşük. scooterlarda dikkat etmek gereken en önemli şeylerden birisi kalkışta son gaz kalkmamaktır. motoru zorlarsanız kalkışta, aktarma sisteminde sorun çıkıyor. mesela pakolar ve kayış zarar görüyor.
ayrıca scooterlardaki özellikle 125mt deki küçük lastikler virajlarda güvenli değil. virajlara yavaş girersen risk almazsın. özellikle şehir içinde kullanmak için yeterli limitlere sahip bi motor.

Denizli İl Temsilcisi
işte modial farkıyla motorsiklet şikayetleri neden daha kaliteli motorlar yapamıyoruz.....

merhaba ben mondıalın 151 rs sinden aldım motorum su an 230 km de.
motorumun arka lastiginin otaraftan bilya sesi tarzında bir ses geliyor.servisi telefonla aradıgımda bana frenden gelir dediler bide motor cok iyi cok memnunum fakat montaj hataları cok vardı motoru ilk aldıgımda ve kendim düzeltmek zorunda kaldım mesela benim on lastıgımı dıreksiyonuma baglayan vida gevsekti.on farları örten kapak tam oturtulmamıstı.birde sizden sunu rica edecegim bu motorum sag ve sol aynalarının sadece gri plastik olan parcaları satılıyormu ve nekadar?

Süper Moderatör (BBRR)
Başlık uzun zamandır işlevsel değil açan arkadaş açtığına pişman olmuş olcakki artık şikayetlere cevap vermiyor ...başlık bu yüzden kilitlenmiştir ..

motoru ile sorun yaşayan varsa bana olayı açıkça anlatan iletişim bilgilerini içeren bir pm atsın mail yoluyla yardım almaya çalışalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar