Mondial ATV Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz

İyi günler arkadaşlar

Elimde scooter 151 rs var yine mondial markası . Bundan 2 gün önce arkadaşımın kiraladığı ATV ye bindim birazda kullandım tabi cok hoşuma gitti zevkli bir alet.

Arkadaşıma sordum ben anlamam sadece kiraladım dedi biraz araştırma yaptım burayı buldum öneriler le tabiki. Şimdi arkadaşlar sizlere soruyorum resimde gördüğünüz mondial atv 150cc alınırmı bütcem ancak ona yetiyor malesef İkinci el almak istedim ama bendede herzaman ben ilk olsun hissi var o yüzden sıfır almayı tercih ediyorum plaka felan kullanmıyacagım trafige cıkmıyacagım sadece dağlarda yayla gezilerinde vs kullanacağım okadar.

Aranızda atv kullanmış yada bu atv nin aynısından olan varmı değerli yorumlarınızı bekliyorum nedir ne değildir iyi cekiyormu ne aralıkla arıza yapar. Herkesin bilgisine ihtiyacım var cok teşekkürler ..

mondial-bs-150-atvu-15-360-4.png

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------

bilgisi olan arkadaşlar yokmudur

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------

yardımcı olacak yokmu arkadaşlar

Daha önceden atv sahibi olmuş biri olarak konuşuyorum. Eğer dağda bayırda kullanılacaksa mutlaka sağlam ve tercihen 4 çeker olması gerekiyor. Çin malı atvlere maalesef arazi şartlarında ben güvenemiyorum. Şahsi fikrim gerçekten zevk alarak binmek, derdiyle sıkıntısıyla uğraşmamak gibi bir beklentiniz varsa ikinci el polaris veya bombardier(brp) almanız. En kötü durumda olanları bile arazi gibi şartlarda kolay kolay yarı yolda bırakmaz. Yaklaşık 3-4 sene bombardier outlander 400 atv sahibiydim. Kaliteli bir atv ile araziye çıkmaktan daha fazla keyif veren bir şey daha yok. Ancak ondan önce sahip olduğum aeon 180 model atv ile çektiklerimi bir ben bilirim. Aldığım bayiden araziye girmiş olduğum için azar bile işitmiştim. Bu uzakdoğu malları fazla hoplamaya zıplamaya gelmez benden uyarması.

saolun yorumunuz icin. bir kac videoda bu modeli izledim adamlar dağa bayıra iyice yoruyor motoru ama tabi orda patlak vermiyor sonrasını bilmem gidiyor gibiydi cokta taşlık arazi değil arabanın gittiği yerler yani sadece beton değilde toprak yol olması var bide hafif cukurlar böyle yollar icin düşünüyrm benim scooterr gidiyorsa sanırım buda gitmesi gerek yani :))

mondial bu model uygun geldi bana bunun icin ne fikriniz var fiyat konusunda hem sıfır hem uygun yani

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-keeway-5.950-tl-12-taksit-250-cc-atv-ozel-fiyat-icin-arayiniz-113497829/detay

teşekkürler verdiğiniz linke baktım normalde bu atv 5 bin tl iken orda 3.400 yada 4 bine mevcut hmm araştırmak lağzım

Atv hakkında pek bi bilgim yok ama mondıal in bi atvsini kullanan arkadaşım sürekli jant göbeklerini kırıldığını söylemişti. Birde 151 rs in yakıtı nasıl?

151 rs dağa bayıra gidersen yakıyor ama düze binersen fazla yakıtı yok sıkı motor sesi bile başka mondialin 151 rs hoşuma gidiyor ama yayla gidince fazla cukurlara gire gire motordan ses gelmeye başlıyor.

Bu arada bugün bi bayiyi aradım adamlar galeri ama mondial motor satıyorlar bu atv nin aynısı ücretsiz kargo imkanıda var. sitede 5 bin tl ye orda 4 bin tl birde 36 ay taksit imkanı sunuyor . bin tl yi peşin 3 bin tl yi 36 taksit yaparlarmı die sordum olur bir şirket gösterin o şirkete özel yapalım dediler. ama şuan ellerinde yokmuş zaten banada hemen lagzım değil temmuz 20 25 30 gibi lagzım ozamana kadar ellerinde bulunurmuş bekliyelim paramızı yapalım görelim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar