Mondial Asya Arora

Arkadaşlar selamlar yeni katıldım aranıza....
Uzun çabalarıma karşılık 23-24 yaşımda bir motor sahibi olacam inşallah ama kısıtlamalarla yani verecek fazla param yok öğrenciyim....
Ekonomikliği nedeniyle çin malından başka seçim tercihim olmadığı için bildiğim bu 3 markayı yani Mondial Asya Arora modellerini tecrübeli arkadaşlar karşılaştırırmı benim için...
Sizin tecrübelerinize bilgilerinize çok ihtiyacım var eğerki bu 3 modelden başka bir tercihim varsa yazarsanız sevinirim bu arada 125 cc sanırım daha uygun fiyatı....Saygılar....

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Marka olarak değilde, ne kadar bütçen var ve nasıl bir tip istediğini yazarsan insanlar daha kolay yardım edeceklerdir.

bence çelik motor tiger 150 forumda aratırsan bılgı bulabılırsın ama illada ucunde bırını secıcem dersen asya al hemen fıyatta kırdı.

Eyong' Alıntı:
Marka olarak değilde, ne kadar bütçen var ve nasıl bir tip istediğini yazarsan insanlar daha kolay yardım edeceklerdir.
Benim bütçe en fazla herşey dahil 1,800 ytl....
Ya yaşım 23 altımda çocuk oyuncağı gibi durmasın 2 kişi rahat binelim öyle hız felan yapmam ama kağnı gibi de olmasın bende 150cc lik olanlar güzel ama şart değil 125 de olabilir diyorsanız eyvallah...

aidikurt' Alıntı:
bence çelik motor tiger 150 forumda aratırsan bılgı bulabılırsın ama illada ucunde bırını secıcem dersen asya al hemen fıyatta kırdı.
Sağol kardeş yorumun için peki çokmu rezildir abi bu motor sürekli okuyorum burda şikayetler var Adanada servis olanağı nasılki bib bilgin varmı?

mondial 150rs scooter olarak şu anda çok iyi bir fiyatta 1538ytl. geçen sene aynı motoru asya 1850ytl olarak satmıştı. zam gelebilir baharda

ylmzzz' Alıntı:
mondial 150rs scooter olarak şu anda çok iyi bir fiyatta 1538ytl. geçen sene aynı motoru asya 1850ytl olarak satmıştı. zam gelebilir baharda
ylmzzz kardeş sürekli yazdıklarını takip ediyorum rs sahibi olduğunuda biliyorum motorin abininde aynı şekilde çok güzel bir motor gösyerişli ama bayağı size sorun çıkartmış alet burada mondialin servisi iyi değilmiş hatırlarsan bi arkadaş yazmıştı rezalet diye o yüzden :pale: kararsızım...

bende 151rs yok bende 110ft var. ayrıca konyada servisim mükemmel.
ona kalırsa kawasakiden de yedek parça yüzünden şikayetler vardı. ne yani kawasaki kötü motor mu? ben mondialle 5000km yaklaştım. bana sorun çıkarmadı. 5000km ye kadar masraflarım yağ ve periyodik bakımları.

madem kötü motor bana mı iyi çıktı sadece :mrgreen:
bunu unutma en iyi motordan bile şikayet eden oluyor.

Arkadaşlar mondialin garanti kapsamı nasıl çelik in tüm parçalar garanti asyanın sadece motoru garanti arora hakkında bişey bilmiyorum ya mondial?

Bilen varsa çok rica edecem Adanadan mondial yada asya alan memnun yada şikayetçi olan birileri lütfen bana bu konda yardımcı olan bir arkadaş varmı yada eğerki bu konu daha önce bir sayfada tartışılmış ise bilenlerden rica ediyorum lik verebilirlermi???
Saygılar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Super Moderator
Arora, piyasada diğerlerine göre daha çok yeni.Bence gerek servis, gerek satış işlerini Mondial ve Asya daha iyi oturtmuşlardır.Onlar arasından düşünmelisin.İkisi arasında benim aklıma nedense Mondial daha önce geliyor ama Asya'nın da yeni modelleri çok güzel görünüyor.

benim kontak anahtarım arada takılıyordu hırsız zorlamış ondan heralde. gittim servise garantiden bunu bile değiştirdiler. belki yardımcı olur. herşey bulunduğun yerdeki servise bağlı. servis yedek parçayı isterse garantiden değiştiriliyor.

ylmzzz' Alıntı:
benim kontak anahtarım arada takılıyordu hırsız zorlamış ondan heralde. gittim servise garantiden bunu bile değiştirdiler. belki yardımcı olur. herşey bulunduğun yerdeki servise bağlı. servis yedek parçayı isterse garantiden değiştiriliyor.
ylmzz kardeş konyada anladığım kadarı ile servis bayağı iyiymiş artık alırsam konyaya yanına gelirim :mrgreen: ya adana:silent:

olcan138' Alıntı:
Arora, piyasada diğerlerine göre daha çok yeni.Bence gerek servis, gerek satış işlerini Mondial ve Asya daha iyi oturtmuşlardır.Onlar arasından düşünmelisin.İkisi arasında benim aklıma nedense Mondial daha önce geliyor ama Asya'nın da yeni modelleri çok güzel görünüyor.
olcan kardeş haklısın arorayı şu yüzden düşündüm sanırım baş bayii adanada belki iyi bir servisi vardır diye sence haklımıyım:silent:

ylmzz değil ylmzzz :queen:

neyse konumuza geri dönelim :cherry: mondialin her ilde birçok servisi var. araştırma yapacaksın içlerinde kesin iyi bi servis bulursun. mondialde parça problemi yaşarsan konyadan sana yollarız merak etme :mrgreen:

ayrıca debriyaj balatası benim motorun, geçen sene 37 ytl ydi. bu sene satışlarda mondial tavan yapınca doğal olarak yedek parçasıda arttı ve aynı parça 18 ytl oldu.

Süper Moderatör (BBRR)
Çok yakın bir arkadaşımda as 125 t var gayet güzel ve sorunsuz bir alet bir bak ben arada alıp biniyorum o paraya (1600 ytl) çok fazla bir motor.

Super Moderator
olcan kardeş haklısın arorayı şu yüzden düşündüm sanırım baş bayii adanada belki iyi bir servisi vardır diye sence haklımıyım
Sonuçta Çin mallarında güven adam akıllı bir servis bulmaya bakar...Servisi, ustası iyi olan Arora, artık adı sanı bilinen Mondial'in, Asya'nın tecrübesiz ellere bırakılan servisinden 1000 kat daha iyi olabilir...
Sen yine de servisiyle yedek parçasıyla düşündüğün modelleri git yerinde incele.En iyisi bu.

BBRR' Alıntı:
Çok yakın bir arkadaşımda as 125 t var gayet güzel ve sorunsuz bir alet bir bak ben arada alıp biniyorum o paraya (1600 ytl) çok fazla bir motor.
Evet ya bu motorda çok güzel fiyatı sanırım 1,250 ytl sanırım belki bunu alırım.

olcan138' Alıntı:
Sonuçta Çin mallarında güven adam akıllı bir servis bulmaya bakar...Servisi, ustası iyi olan Arora, artık adı sanı bilinen Mondial'in, Asya'nın tecrübesiz ellere bırakılan servisinden 1000 kat daha iyi olabilir...
Sen yine de servisiyle yedek parçasıyla düşündüğün modelleri git yerinde incele.En iyisi bu.
Sanırım çok haklısın araştırmalıyım başka çare yok...

Super Moderator
Ayrıca şu ara ben de başka seçeneğim olmaması sebebiyle as125t kullanıyorum. Fiyatı ve sınıfına göre gayet iyi bir motosiklet, seçeneklerin arasında yer alacaksa benden bir "+"sı var.

olcan138' Alıntı:
Ayrıca şu ara ben de başka seçeneğim olmaması sebebiyle as125t kullanıyorum. Fiyatı ve sınıfına göre gayet iyi bir motosiklet, seçeneklerin arasında yer alacaksa benden bir "+"sı var.
Ya aslında olabilir ama diğerlerinin tipi çok güzel yaa:bounce:

bende mondial kt 125 var kardeş sana samimiyetle yzıyorum motorun ibresi 130km\s ben tek kişiyle denedim 130km\s yi gördü tabi hız motoru değil ama dediğingibi kağnı almamak lazı yazık parana gelsen bitana kt 125 al hava dersen var . görünüş zaten her yanı asalet.yakıt 80-90 km yi geçmediğin sürece 55-62 bin arası yakar ama basarsan harbiden bir 1250 cc gibi yakıyo ama hakkını veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar