Mondial Alacam Ama Bayisi Yok

arkadaşlar mondial 125 ZN almayı istiyorum ama trabzon'da bayisi yok. gittim başka bir motorsiklet satan yerle konuştum ben samsundan getirtirim dedi ama beni pek sarmadı.

mondial'a mail attım bana yol gösterin diye, ordanda cevap gelmedi.

ben napcam şimdi ya, istanbulla direk bi firmayla bağlantı kursam buraya gönderirlermi ya da nasıl olabilir bu iş. fikirleriniz bekliyorum arkadaşlar, havalar iyice ısınmadan almak istiyorum çünkü fiyatlar yükselecek :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hava ısınınca fiyatlar yükseliyor mu diye sorar mışım?

Orada Mondial bayisi yoksa servisi de yok demektir. Herhangi bir tamirciye götürürüm deme, servisin çok konuda faydası oluyor. (Garantiden parça değişimi, periyodik bakımlar vs) İstersen servisi olan diğer markalardan düşün.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar mondial 125 ZN almayı istiyorum ama trabzon'da bayisi yok. gittim başka bir motorsiklet satan yerle konuştum ben samsundan getirtirim dedi ama beni pek sarmadı.

mondial'a mail attım bana yol gösterin diye, ordanda cevap gelmedi.

ben napcam şimdi ya, istanbulla direk bi firmayla bağlantı kursam buraya gönderirlermi ya da nasıl olabilir bu iş. fikirleriniz bekliyorum arkadaşlar, havalar iyice ısınmadan almak istiyorum çünkü fiyatlar yükselecek :)

bayisi ve servisi yoksa;ikizi olan asya modeline bak derim :cat: yok o'da olmadı sparişle getittirmeniz gerekir..

Bence istanbuldan getirtirene kadar git samsundan kendin al. İster bi kamyonetle anlaşıp getirirsin, ister biner gelirsin, motorla dönebilirim diyosan, hem rodaj dönemini de kısaltmış olursun ..

asya motor ya da çelik motor araştıracağım. mondial 125 an 'ye benzeyen bir modeli var mı acaba.

var var asya diğer adıyla haojin olarakta çıkabiliyor 125-T yanlış hatırlamıorsam böle idi:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar