Bu markanın bildiğimiz Sachs amortisör ile bir alakası var mıdır ? Eğer öyle ise kaliteli bir motordur bu...
Bu markanın bildiğimiz Sachs amortisör ile bir alakası var mıdır ? Eğer öyle ise kaliteli bir motordur bu...
Motor bloğunu biraz ıslatıp Güldal Yağ ve Kir sökücü sıkın 10 dakika bekleyin basınçlı suyla yıkayın. Motor leş gibi olmuş. Benim motorun da silindir kapağı silindiri motor bloğu çok kirliydi böyle yaptım pırıl pırıl oldu.Kullanmaya devam ediyorum. Sinyalleri, stop lambasını ve farı değiştirdim. Far biraz sönük yanıyor. Ya switchlerde sıkıntı var ya da kablolarda. Bilemedim.
Baskı balatayı 3 kere değiştirttim. Yine kaçırıyor. Komple tas ve sac plakaları ile beraber değiştirmeyi düşünüyorum. Bakalım.
http://i.hizliresim.com/d39r2p.jpg
Motor bloğunu biraz ıslatıp Güldal Yağ ve Kir sökücü sıkın 10 dakika bekleyin basınçlı suyla yıkayın. Motor leş gibi olmuş. Benim motorun da silindir kapağı silindiri motor bloğu çok kirliydi böyle yaptım pırıl pırıl oldu.
Özel mesaj çok uğraştırıyo. burdan yaz seve seve cevaplarım.Çok agresifim bu araYağmur dursa gelicem o tarafa da yemiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------
Söylediğin çok iyi oldu. Kara kara düşünüyordum. Birkaç şey konusunda da danışmak isterim.