- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar uzun bir süre sonra aranızdayım. Bu pazar günü biraz macera birazda acaba gidilebilirmi diye ilk göz ağarım sarı mondial 50 tt ile ayvalık ve cunda adası gezisi planladık. Sonuç olarak Allaha şükür çok rahat bir şekilde gittik ve geldik. Tüm motor hacmi kücük motosikletçi arkadaşlarıma Ayvalık a gitmesini tavsiye ederim yol durumu ve rampa azlığı banketin geniş ve temiz olması yolu çekilebilir hale getiriyor ama bir tek rüzgara dikkat edin.
Aliağa ayvalık arası ortalama hız 60-65 km olarak alırsak hiç durmadan 1 Saat 25 dk da vardım
Yola çıkmadan önceki KM

Aliağa bergama arası yol manzaraları

Bergama ayvalık yol çatısı

Bergama-Ayvalık arası yol manzaraları

Ayvalık girişindeki tuz gölü

Ayvalık Merkezi yol ayrımı

Ayvalik-cunda arasi yol manzaralari

Cunda adası

Dönerken Gün batımı Şakranda izlemek istedik inanın bana mükemmel oluyor

Kazasız belasız Arızasız Döndük

Son kilometrem

4534-4292=242 Km yol yapmışız inanın nasıl geçtigini anlayamadık keşke biraz daha erken çıkıp daha çok yer gezseymişiz. Ha bu arada cundaya gidip orada ayvalık tost, sakızlı dondurma, Lokma, Midye dolma yemeden dönerseniz gitmemiş sayılırsınız ona göre. Aslında yaz ayı bitmeden İzmir Mt- Manisa Mt deki arkadaşlar bi ayvalık yat gezisi düzenlerse bence müthiş olur fiyatlarda çok uygun 10/15 Ytl Grup anlaşması yapılıp dahada aşağıya çekilebilir. Ayrıca adadaki fiyatlarda inanılmayacak kadar uygun geliyor.
Yeni Bi serüvende görüşmek üzere...
Yüce Allah (cc) Cümlemizin Yolunu Açık Etsin.
Aliağa ayvalık arası ortalama hız 60-65 km olarak alırsak hiç durmadan 1 Saat 25 dk da vardım
Yola çıkmadan önceki KM
Aliağa bergama arası yol manzaraları
Bergama ayvalık yol çatısı
Bergama-Ayvalık arası yol manzaraları
Ayvalık girişindeki tuz gölü
Ayvalık Merkezi yol ayrımı
Ayvalik-cunda arasi yol manzaralari
Cunda adası
Dönerken Gün batımı Şakranda izlemek istedik inanın bana mükemmel oluyor
Kazasız belasız Arızasız Döndük
Son kilometrem
4534-4292=242 Km yol yapmışız inanın nasıl geçtigini anlayamadık keşke biraz daha erken çıkıp daha çok yer gezseymişiz. Ha bu arada cundaya gidip orada ayvalık tost, sakızlı dondurma, Lokma, Midye dolma yemeden dönerseniz gitmemiş sayılırsınız ona göre. Aslında yaz ayı bitmeden İzmir Mt- Manisa Mt deki arkadaşlar bi ayvalık yat gezisi düzenlerse bence müthiş olur fiyatlarda çok uygun 10/15 Ytl Grup anlaşması yapılıp dahada aşağıya çekilebilir. Ayrıca adadaki fiyatlarda inanılmayacak kadar uygun geliyor.
Yeni Bi serüvende görüşmek üzere...
Yüce Allah (cc) Cümlemizin Yolunu Açık Etsin.