Öncelikle Herkese Merhabalar demek istiyorum.
Mondial için açılmış olan bu topicin 31 sayfasının tamamını okudum oldukça uzun bir saatimi aldı. Genelde 250 MCT için yorumlar yapılmış. Anlatımlar ve açıklamalar çok iyi gerçekten iyi derecede bilgilendim sayenizde sağolun.
Kazalar'da çok moral bozucuydu ayrıca. Geç oldu biraz ama büyük geçmiş olsun kaza geçiren arkadaşlara. Umarım Atlatmışsınızdır ..
Gelelim sadede
Ben yaklaşık 5 senedir motorsiklet tutkusuyla yanıp kavrulan biriyim. Motorsikleti herşeyden çok severim. (Taşıt içerisinde) Hatta örneklemek gerekirse Ferrari F650 mi yoksa Custom Harley 'mi deseler .. Elbetteki Harleyi seçerim o derece yani
Motorsiklet almaya tamamıyla bu sene içerisinde karar verdim. İlk önce 2. El bir Sport Race alayım dedim ama pahalı geldi fiyatı ve güvenemedimde. Daha sonra Honda CBR 125 R 'ı keşfettim ve kesinlikle bunu almalıyım dedim. Satın almaya gittiğimde ayrıntılı bir şekilde inceledim ve daha öncesinde avrupa da dahil tüm yorumları incelemiştim. Motorsiklet çok hoşuma gitti ama lastikler ve frenleri görünce kalsın dedim. Vazgeçtim.
Sonra Kanuni Seyhan 250 almayı düşündüm. Geçen hafta gayrettepedeki bayisini aradım bulamadım ve barbaros bulvarından dönerken bir mondial

bayisi gördüm ve sorayım dedim. Bayi temsilcisi bana 250 MCT 'yi bir övdü Kanuniyide yerden yere vurdu. Ve aklımı karıştırdı sağolsun
Yaklaşık 1 aydır Kanuni Seyhan'ı inceledim ve birçok (-) yönünü gördüm ayrıca 2. El piyasasında, 2005 modelleri bile var şuan. Yani sanırım motor iyi değil yada çok sıkıcı sorunları var.
Ve ... ( büyük an )
Karar verdim Mondial 250 MCT almaya. ( Bu Forumda bilgilerini paylaşanlar sayesinde) Bayiye gittim ama Mondial kalmamış ellerinde muhtemelen bugün gelmiştir öyle demişti.
Eğer Kısmetse .. Cumartesi günü siyah veya gri renkli bir 250 MCT satın alacağım.
250 MCT 'si olanlar bana ilk motor olarak bu motoru tavsiye ederlermi ayrıca bu sorumada cevap alabilirsem çok memnun olurum.
2. El motor satın almak istemiyorum Çünkü İlk göz ağrısı olacak.
Herkese bilgilerini paylaştıkları için sonsuz teşekkürler.
Bu arada ..
Ben de geldim aranıza ... :queen: :flower: :thumleft:

:mrgreen: