arkadaşlar bu sayfadaki yorumları okuyarak mondial mct250 almaya karar verdim, insallah pazartesi almaya gideceğim, almaya gittiğimde önereceğiniz birşey varmı, başka motor al diyerek lütfen kafamı karıştırmayın kesinlikle mct 250 alacam...
distinto;dostum ben de bi 250mct kullanıcısıyım.ve sana tavsiyem adamlar serviste ADAM GİBİ baksınlar motorun her yerine.civataları mutlaka çok iyi sıktır ki benim ön fren vidası düştü 2.gün. ve takta atlamktan kurtuldum (şimdi ölü bi motorcu olabilirdim yani).daha sonra kardeş debriyajın bi vidası var onu mutlaka sıktır oda düşüyo hemen.daha sonra kornaya mutlak suretle iyi baksınlar ki benim kornam 2.kez değişti ama bi müddet sonra çalmıo neden anlamadım (500km de komple bakım yaparız dedi;bende 200 de falanım daha)km sayacı kutusunun ışıkları yanıp yanmıomu ona da bak benim ki hala yanmıo

umarım kazasız belasız bol rüzgarlı günlerde kullanırsın :rendeer:
lostdwarf;kardeşim;benim motorda sadece kullanma kılavuzu;garanti belgesi;yedek kontak anahtarı,ve tamirci anahatarları ver ama ne yedek bi buji ne de yedek bi lamba falan vermediler!!!vermeleri gerekiomuydu?ben de olması gerektiğini düşünüom ama??? :sunny: